Loterij

Volgens Paiq bieden zij een dienst aan waarbij gebruikt gemaakt wordt van een intelligent matching-systeem. Maar meer dan een marketing praatje is dat niet.

Wat je krijgt is vergelijkbaar met een loterij. Af en toe een troostprijs maar meestal tien keer niets.

Er zullen vast mensen zijn die wel een leuk matchvoorstel krijgen, zo werkt een loterij immers. Maar ik vraag me af of dit het geld wel waard is. Per maand kreeg ik ongeveer twee of drie keer een troostprijs. Dat is dus 1 op de 10 matchvoorstellen, maar geen enkele die de moeite waard is.

Dit komt doordat Paiq maling heeft aan jouw uiterlijke voorkeuren, niet goed op levensstijl matcht, maar vooral een vreemde en onrealistische visie op leeftijdsverschillen heeft. Twee jaar jonger of twee jaar ouder is wat je krijgt, zelfs als je d.m.v. Paiq select aangeeft dat je dat niet zoekt.

Ook bij het foto-toernooi is de kans dat er een leuk persoon in de finale terecht komt niet heel groot. Mijn vermoeden is dat Paiq dit doet zodat je langer lid blijft. Als je immers elke dag een leuk persoon zou toevoegen, dan is de kans dat je jezelf uitschrijft veel groter.

Dan heb je nog de 'foto bewonderaars' die je regelmatig krijgt: deze voldoen totaal niet aan de voorkeuren die je met Paiq-select kunt instellen.

Sterke punten
Het is elke dag spannend of je dit keer misschien wel een leuk matchvoorstel krijgt.

Zwakke punten
Elke dag de teleurstelling dat het weer tien keer niets is.

Bezoek Paiq Reviews over Paiq

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Paiq
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden