Reactie aan Pieter's review door Ony Fun Linda

Reactie aan Pieter's review door Ony Fun Linda

Geachte heer Pieter Peul,

Wij nemen u dit zeer kwalijk want wij hebben altijd al een goede klantenservice gehad.

Wij streven er naar om profielen die niet echt zijn of onbetrouwbaar te mijden op onze website.

En in overleg met klanten controleren wij deze profielen ook altijd.

U heeft nu zonder overleg met ons gehandeld en onze goede naam ter schade gebracht.

Zoals u misschien zelf ook wel heeft kunnen zien staan er op datingwebsites.nl geen slechte reviews over onlyfun.nl

U bent de enige! Dit feit alleen al had u al aan het denken moeten zetten!

Wij gaan hier dan ook een zaak van maken, vanwege smaad en laster. U brengt onze goede naam namelijk erg ten schade.

Deze zoekresultaten zullen opgenomen gaan worden door google waarbij dit enorme schade voor ons kan veroorzaken.

Als de review niet verwijderd wordt binnen 48uur dan zullen wij a.s. maandag bij het politie bureau rijnmond-zuidholland een kort geding tegen u aanspannen en hier een zaak van gaan maken.

Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Linda

Admin OnlyFun.nl

Bezoek OnlyFun Reviews over OnlyFun

6 reacties

Is dat hoe jullie met jullie klanten om gaan? Iemand geeft een slechte review en jullie gaan meteen juridische actie ondernemen?

Misschien moeten jullie dat persoon tevreden proberen te stellen, ipv als een kind te schreeuwen "IK GA HET VERTELLEN!!!". Dit is het internet niet de basisschool. Hij heeft zijn mening gedeeld over zijn ervaringen met de website en daar heeft hij 100% recht op.

Overigens, Ik ken Pieter niet, ik gebruik jullie dating site niet, en ik heb niks te maken met jullie conflict. Maar een ding weet ik zeker Linda, je hebt het voor OnlyFun verergerd door deze reactie te plaatsen over Pieter.

Beste Random Person - I got you,

Bedankt voor je reactie!

Ach, de Admin vanOnlyFun, Linda kan het proberen mijn te intimideren met een dreigmailtje, dat ze juridische stappen gaat ondernemen.
Ik heb alleen mijn ervaring medegedeeld met OnlyFun.
Linda verwijt me dat ik niet eerst de klantenservice benaderd hebt met mijn probleem, alleen dat had ik dus wel gedaan op 19 september 2014 en 13 oktober 2014. Alleen daar was dus geen actie op gekomen van klantenservice.
Ik denk dat ik misschien geen review had geschreven, als Linda gewoon een antwoord had gegeven op mijn berichtjes van 19-09-2014 en 13-10-2014.

Ik ben ook geen member meer van OnlyFun. Linda heeft onlangs mijn account verwijderd. Als ze nu consequent zou zijn, zou ze ook alle neppers bij OnlyFun moeten verwijderen.
Alleen dat zal ze wel nooit doen, omdat die in haar stramien passen.

Groetjes, Pieter

Linda woont in Amersfoort, volgens haar profiel tenminste, maar wil naar de politie in Zuid-Holland? Heeft dat te maken met het mediabedrijf uit Capelle a/d IJssel waar OnlyFun onderdeel van is? Wat overigens op de website van OnlyFun nergens te vinden is.

Hallo Stan,
Je hebt volledig gelijk. Volgens Linda's profiel woont ze in Amersfoort. Maar JMI media zit in Capelle ad IJssel. Betalingen voor Onlyfun staan ook op naam van JMI media. JMI media is webdesign en in praktijk dus de eigenaar van OnlyFun. Zelfs Linda als Admin van Onlyfun is dus een nepper!
Men verwijt andere dan wel van oneerlijk gedrag, maar is Onlyfun oneerlijk bezig. Ook het gebruik van het consumentenbond veilig daten logo is illegaal.

Gelijk de consumentenbond mailen, Pieter! En een screenshot maken.
Ik vraag me ook af of het profiel "Linda" echt of nep is. Haar foto's kan ik niet vinden via Google en Tinyeye, maar dat wil niet veel zeggen. Foto's die van bijvoorbeeld Facebook gestolen worden komen niet in de zoekmachines tevoorschijn. De dame op de foto's heeft naar mijn mening een Oost-Europees uiterlijk. Eerder een Agnieszka of Svetlana dan een Linda.

mooi kom er niet, goede reacie jongen, fijn om te weten

Bezoek OnlyFun Reviews over OnlyFun

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over OnlyFun
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden