Neukflirts Review - Overduidelijk een nepsite

Neukflirts - Overduidelijk een nepsite

11

Review:
ARTIKEL 4. | GEBRUIKSVOORSCHRIFTEN EN –BEPERKINGEN

18. Het is de gebruiker niet toegestaan om een gefingeerd account aan te maken. Dergelijke accounts zullen door Trafficshare B.V. direct worden verwijderd. Trafficshare B.V. behoudt zich het recht voor om zelf profielen op de website aan te maken en namens deze accounts berichten aan de gebruiker te verzenden. De gebruiker begrijpt en accepteert dat een deel van de profielen op de website gefingeerd zijn en deze enkel zijn aangemaakt om berichten mee uit te wisselen. Fysieke afspraken met de persoon in gefingeerde accounts is niet mogelijk.


Hier staat duidelijk in dat je als gebruiker geen nepprofiel mag aanmaken. De website mag zelf wel nepprofielen aanmaken.

Sterke punten:
Website geeft duidelijk aan in de kleine letters van de algemene voorwaarden dat het gebruik maakt van nepprofielen, afspraken maken is niet mogelijk.

Zwakke punten:
De naam van de website.
Gebruiker mag geen nepprofielen aanmaken, de website mag dat wel.

Dirk beveelt Neukflirts NIET aan bij vrienden/bekenden

11 Reacties

Datum: 22 september 2018 - 14:22

Geschreven door: TeleurgesteldeCyberhengst

Als je als man een onbetaalde sexdate via aan sexsite wil moet je :
1) Op een site zoeken met echte vrouwenprofielen zoals Afspraakjes,Adultmatch,Redlights enz.
2) Wegens de 100/1 m/v verhouding er minstens als een gigolo uitzien.

Datum: 22 september 2018 - 15:33

Geschreven door: Dirk

Soms kan je wel als man gratis seks hebben. Maar dan wel met de camera's erbij. Voor een pornofilm van een erotische betaalzender.

Datum: 23 september 2018 - 8:58

Geschreven door: Dirk

Voor een filmpje waarin je als man gratis met een hoer mag neuken zie de website polderporno.nl en zoek het filmpje "Naar de hoeren met Don en Ad".

Datum: 24 september 2018 - 14:00

Geschreven door: MGTOW

Voor sex moet je als man altijd betalen tenzij je er inderdaad als een gigolo uitziet. Of je nu indirect betaalt (etentjes, reisjes, cadeautjes) of direct (prostituee), betalen zul je altijd. Betaal echter nooit een website anders wordt je genaaid door die website-eigenaren

Datum: 24 september 2018 - 16:44

Geschreven door: Dirk

@MGTOW
Tenzij Don & Ad of hun collega's voor jou betalen. Wat ik niet snap is dat de hoer zich laat filmen, terwijl ze niet gefotografeerd wil worden.

Datum: 24 september 2018 - 16:48

Geschreven door: Dirk

Don & Ad zaten ook in de nepdating websites maar ze zijn er uitgestapt.

Datum: 24 september 2018 - 17:06

Geschreven door: Dirk

Als man kun je ook gratis seks hebben of betaal seks als je naar de site KimHolland.nl
Klik op tabblad Model worden voor meer informatie en om je op te geven.

Succes gewenst.

Datum: 25 september 2018 - 11:01

Geschreven door: MGTOW

Samenvattend, wie hebben er gratis sex:
- gigolo's
- figuranten in de don&ad-porno of Kim-holland
-verkrachters
- vrouwen

Datum: 25 september 2018 - 13:47

Geschreven door: TeleurgesteldeCyberhengst

Als gemiddelde man kan je wel gratis sex hebben maar dan moet je jong zijn bv in de studententijd.Ofwel het heel goed kunnen uitleggen.Via dating of sexsites kan je het vergeten,je krijgt het zelfs niet tot een date.

Datum: 25 september 2018 - 13:56

Geschreven door: MGTOW

Klopt, in de studententijd ging het als vanzelf. In mijn studententijd was er ook geen tinder. Er waren ook heel weinig datingsites en die er waren daar kon je niet eens een foto op krijgen en dan had je een blind date. De vrouwen die wilden ook wel plezier maken. Maar nu ben ik wat jaartjes verder en normale vrouwen zijn en blijven getrouwd als ze normaal in elkaar steken. Wat nu nog resteert zijn ma flodders en moeilijk in omgang vrouwen. En dan mag je blij zijn die te kunnen regelen want ze hebben enorme eisenpakketten ook nog.

Datum: 26 september 2018 - 6:29

Geschreven door: Dirk

Aan de lijst met personen die gratis seks kunnen hebben kunnen we jongeren toevoegen. Ik had ook de kans gehad toen ik 24 jaar was.
Pornofiguranten vind ik een goede naam voor mannen die gratis seks mogen hebben in een porno.
Vrouwen krijgen altijd betaald voor het spelen in een pornofilm en ze krijgen meer betaal dan mannelijke pornoacteurs.

Reageer op deze review

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers

Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op deze review