MijnRijpeAffaire

Ben je op zoek naar rijpe vrouwen bij jou in de buurt? Dan zit je goed bij MijnRijpeAffaire, hier vind je de stoutste vrouwen van heel Nederland! Elke dag komen er nieuwe vrouwen bij, dus meld je snel aan en ontdek wie er bij jou in de buurt zit. Een profiel aanmaken is binnen 1 minuut gebeurd. Daarna kan je zoeken in alle profielen, kijk rustig rond. Heb je een leuke vrouw gevonden en wil je een berichtje versturen? Dan kan je de eerste 3 berichten gratis versturen, daarna betaal je een kleine vergoeding per bericht. Is het contact gelegd en klikt het? Dan staat jou niks meer in de weg!

Doelgroep

Heb je behoefte aan meer sociale contacten of beter gezegd sociale sexuele contacten? Wil je daarbij ook wat meer spanning en sensatie naast hetgeen je dagelijks gewend bent? Dan ben je bij 'Mijn rijpe affaire' op het juiste adres. Op deze site zijn er een aantal 'rijpe' mannen en vrouwen met ervaring van wie men heel wat kan leren. Men kan heerlijk en geheel vrijblijvend flirten met leuke mannen en vrouwen en samen bepalen wat de volgende stap zal worden. Spreekt dit je aan? Meld je dan direct geheel gratis aan op deze spannende site voor je eigen affaire. Bij het aanmelden krijgen alle nieuwe gebruikers 3 gratis credits om de site uit te proberen.


Privacy

Op Mijn Rijpe affaire hoeven gebruikers zich geen zorgen te maken om de garantie van hun privacy en of veiligheid. Alle gegevens die men deze site toevertrouwd worden te allen tijde beschermd. Misbruik door derden is op generlei wijze mogelijk en de gegevens worden ook niet gebruikt voor commerciële doeleinden. Alleen de beheerders van deze site zijn in staat om persoonlijke gegevens in te zien. Deze gegevens worden uitsluitend ten behoeve van functionele doeleinden gebruikt, zoals de diensten van MijnRijpeAffaire zelf. MijnRijpeAffaire houdt hierbij strikte privacy en geheimhouding in acht. Gebruikers kunnen dus gerust gebruik maken van deze veilige datingplatform om in contact te kunnen komen met andere gebruikers.


Tarief

Het aanmaken van een account op deze site is geheel gratis. Echter wordt er wel een financiële vergoeding gevraagd in de vorm van credits voor het versturen van berichten en knipoogjes. Voor het versturen van een bericht en of knipoog wordt 1 credit in rekening gebracht. Gebruikers kunnen kiezen voor de volgende creditbundels: Aantal Omschrijving Prijs Per credit 1 Bundel 1 BE € 2.00 € 2.00 1 Bundel 1 NL € 1.40 € 1.40 5 Bundel 5 € 3.89 € 0.78 10 Bundel 10 € 9.99 € 1.00 25 Bundel 25 € 22.49 € 0.90 50 Bundel 50 € 39.99 € 0.80 100 Bundel 100 € 74.99 € 0.75 300 Bundel 300 €199.99 € 0.67


Zoekprofiel

Gebruikers op deze site hebben toegang tot een eigen zoekprofiel. Dit profiel geeft onder andere aan welke soort man of vrouw men zoekt, waar deze vandaan moet komen en in welke leeftijdsklasse de persoon moet zitten. Op basis van deze informatie ontvangt men matches. Dagelijks wordt er opnieuw naar matches gezocht, waardoor men dus regelmatig nieuwe matches ontvangt. Dit is dus een makkelijkere manier om een geschikte partner te vinden op deze site.


Profiel verwijderen

Gebruikers die vanwege de een of andere reden geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van deze site, hebben de mogelijkheid om hun profiel geheel gratis te verwijderen van de database van deze site. Dit kan men onder andere doen door te gaan naar de account pagina. Hier treft men dan de mogelijkheden aan om het profiel te kunnen verwijderen. Na geklikt te hebben op profiel verwijderen, wordt het profiel direct verwijdert van de database van de site. De gebruiker krijgt ook een melding van deze handeling via e- mail toegestuurd.


MijnRijpeAffaire Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over MijnRijpeAffaire.

Bezoek MijnRijpeAffaire

Schrijf een review