sprookjes

doornroosje

Sterke punten
sprookjes verkopen en erveel voorlaten betalen.veel beloven enweinig geven

Zwakke punten
alles niet naar profiel kijken .veel te duur als ik een dating bureau zou beginnen op deze manier dan wordt je slapend rijk.dus begin hier nooit aan.het zou verboden moeten worden.ga maar naar spookjesland dan weet je wat je krijgt.1000 euro lichter 3 dates verder.in anderhalf jaar..dus dag mens en frustratie

Bezoek Mens en Relatie Reviews over Mens en Relatie

reacties

Ik ben het het roerend mee eens. Mijn motivatie om een datingbureau in te schakelen is het serieuze karakter en de service. Via persoonlijk intake veel aandacht gekregen om een man te zoeken. Na maanden wachten kwam er eindelijk een afspraak. Na anderhalf jaar nog twee, waarvan één een niet uitziende match was. Voor ? 1000 is drie afspraken veel te weinig. De feedback aan de consulent doorgegeven en ze vindt het alleen maar jammer dat het niet gelukt is. ADVIES: MENSEN WEES VERSTANDIG BEGIN NIET AAN M & R.

Inderdaad poeier duur is mens en relatie. Het is gewoon een slecht bureau. Een groote slangenkuil en ze houden zich ook niet aan afspraken.

mens en relatie is crimineele organisatsie. Het rijmt ook nog.

8 maanden heb ik moeten wachten voor ik een partner voorstel kreeg. Het was niet binnen de afgesproken afstand. En dus veel te ver weg! Het was in zuid holland terwijl ik in noord braband woon.

Gelijk hebje ben het er mee eens

Bezoek Mens en Relatie Reviews over Mens en Relatie

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Mens en Relatie
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden