Twijfels

Uit nieuwsgierigheid heb ik een gesprek gehad met deze organisatie. En die klonk redelijk positief. Echter bleef er een gevoel dat er iets niet klopte. Er wordt een hoop geld gevraagd voor een dienst. Een waarvan je alles uit handen geeft om een partner te vinden. De twijfel bleef om het door te zetten. Ook omdat het zo veel geld kost en je een heel jaar "lid" blijft. Ook als je binnen een half jaar "een partner" vind.

Bij het lezen van vele berichten op deze site heb ik definitief de knoop doorgehakt. Ik ga niet met deze organisatie in zee. De succesverhalen lees je alleen maar op hun eigen site, de (helaas) negatieve berichten onder andere hier.

Het blijft lastig om een partner te vinden. In het normale leven, op internet via datingsites of via relatiebemiddelingsbureaus.

Sterke punten
Leuk vrijblijvend kennismakingsgesprek
Geïnteresseerd

Zwakke punten
Te kostbaar, zeker na het lezen van alle berichten

Bezoek Mens en Relatie Reviews over Mens en Relatie

2 reacties

Was 2 jaar lid van dat bureau, heeft heel veel geld gekost en niks goeds bereikt.

Nou ,Monique misschien is het niet zo lastig als je denkt om iemand te leren kennen misschien wel via hierzo want ik heb ook al diverse trajekten afgelegd in de hoop zo iemand te [nou ja iemand ] iemand die ook meent wat ze zeggen en geen spelletje speelt met de gevoelens laat staan de verlangens van iemand zoals jij en ik die het wel serieus menen .Het is vedomde moeilijk om je liefde te willen delen en je kunt niemand vinden om te delen Gr HENNY .

Bezoek Mens en Relatie Reviews over Mens en Relatie

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Mens en Relatie
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden