MatchWereld Review - tout fonctionne tres bien ici.

MatchWereld - tout fonctionne tres bien ici.

14

Review:
J'ai ete ici pour grande date a eu avec une femme sympa et je la vois ce week-end. Et tous les hommes ici dire que tout est faux sont des cretins, je dois dire qu'aucune femme ne peut obtenir. Je ne sais s'amuser avec ma maitresse ce week-end et ont une nuit chaude avec elle.

Sterke punten:
Bon site aves belles femmes

Zwakke punten:
Rien.

Miami Heat beveelt MatchWereld aan bij vrienden/bekenden

14 Reacties

Datum: 5 juni 2014 - 17:17

Geschreven door: Stan

Faux site de Pink Melon Web Concepts au Belize. Opérateurs écrire des commentaires.

Datum: 5 juni 2014 - 18:33

Geschreven door: Miami heat

Stan, que vous etes retarde egalement et vous ne pouvez trouver aucune femme hein. Car qui veut maintement quelqu'un comme vous etes . Pathetique petit bonhomme que vous etes.

Datum: 5 juni 2014 - 19:01

Geschreven door: Stan

Gaan we schelden? Als je een man bent doe je dat gewoon in het Nederlands. Ik zie aan je vorige reacties dat je dat goed kunt lezen en schrijven.

Datum: 5 juni 2014 - 19:20

Geschreven door: Miami heat

Je suis un homme reel,mais vous etes une puole mouillee que hey. Et vous avez la malchance que je parle plusieurs langues hey petit gars. II dit beaucoup de choses sur vous que vous n'avez pas plusieurs langues peut frappe petit gars.

Datum: 5 juni 2014 - 20:53

Geschreven door: Stan

Ja ja beste operator, leidt de aandacht maar weer snel af. Zal niet de eerste keer voor je zijn. PS: Ik spreek ook meerdere talen, dus je hoeft je niet een übermensch te voelen, kleine operator.

Datum: 5 juni 2014 - 21:01

Geschreven door: Boer

Voor 10 cent per bericht moeten werken is ook opgelicht worden.

Datum: 5 juni 2014 - 21:08

Geschreven door: Stan

10 cent van de euro voor de operator. Ik ben benieuwd hoeveel van de overgebleven 90 cent de beheerder van zo'n site opstrijkt.

Datum: 5 juni 2014 - 21:25

Geschreven door: Miami heat

Stan jongen ik ben hier geen operator, maar jij wilt blijkbaar niet geloven dat ik met een vrouw die echt bestaat heb afgesproken. En ja er zijn veel fake profielen op matchwereld maar er zijn ook echte vrouwen die er op staan. Want ik had de foto van die vrouw eerst door google image laten gaan en het zoekresultaat was 0 en ik heb ook haar profielnaam is op google getypt en ook daar was ze nergens te vinden. En op mijn vragen gaf ze altijd juiste antwoorden.

Datum: 5 juni 2014 - 21:39

Geschreven door: Boer

Gratis sexsites halen 1% single vrouwen en op betaalsites zal het zeker niet beter zijn.Als er zich echte vrouwen laten inschrijven kan het veel credits kosten om ze eruit te halen.Maar dat is dan ook de bedoeling van betaalsites.Fotos kunnen ook bijgewerkt worden zodat ze door Google niet meer herkenbaar zijn.Vrouwen krijgen op gratis sites honderden reacties,waarom zouden ze dan voor een betaalsite kiezen?

Datum: 5 juni 2014 - 22:02

Geschreven door: Miami heat

Die vrouw met wie ik een afspraak had kwam uit mijn regio en ze wist alle straatnamen en hoe er het allemaal uit ziet op die plaatsen. Ik denk niet dat fake vrouwen dat kunnen zeggen. En je moet alleen maar op een vrouw reageren als je nergens anders informatie en foto's van haar vind. Want de fake vrouwen haal je er zo gemakkelijk uit. Want ik had niets in mijn profiel staan en kreeg veel berichten van vrouwen die zegten dat ik een leuk profiel heb en dat ze er geil van worden, terwijl er niets in staat. Als je zo een bericht krijgt weet je al dat het fake is. En vrouwen die zeggen dat ze willen afspreken omdat ze op 15 minuten van mij wonen terwijl we op meer dan 300 km van elkaar wonen, dan weet je ook dat het fake is.

Datum: 5 juni 2014 - 22:14

Geschreven door: Boer

En welke vrouw gaat nu herkenbaar op een sexsite staan?Deze zijn ook al fake.

Datum: 5 juni 2014 - 22:38

Geschreven door: Miami heat

Zij had wel geen foto in haar profiel staan, zoals ik geen foto in mijn profiel had staan. Je kan wel je foto sturen naar iemand waar je intresse in hebt , maar de andere kunnen die foto niet zien. Want de meeste fake vrouwen zijn er die wel al een foto in hun profiel hebben staan. Dus je kan zelf kiezen of je herkenbaar op een sexsite gaat staan of geen foto in je profiel zet.

Datum: 1 september 2016 - 7:13

Geschreven door: r

Nou. Na 2000 euro aan creditz nog steeds niks. Mijn vertrouwen is stuk

Datum: 20 augustus 2017 - 13:34

Geschreven door: impulse1965

ben 8000 euro kwijt aan deze pleurissite.

Reageer op deze review

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers

Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op deze review