MatchWereld Review - Oplichters site!!! PAS OP

MatchWereld - Oplichters site!!! PAS OP

43

Review:
Oke hier even een melding matchwereld.nl is je reinste oplichting ongetwijfeld zullen er eerlijke leden op zitten maar grootste deel is gewoon een BOT,

foto's die bij profielen staan van leden zijn niet eens uit NL. zijn na grondige Check en tracingen etc etc, kom je uit op een website maker site en modellen sites etc waar deze fotos vandaan komen.

je kan 100en berichten gaan sturen kost je handen vol geld maar je lkoopt gewoon te kletsen tegen robots.

wil je echt serieus contact (niet zoals op MW.nl constant je mail box vol met naakte oversexte 5 jaar droog staande meiden) zoek dan zo iets als relatieplanet of iets wat ook reclame op TV komt. dan weet je dat je wat krijgt voor je geld,

Sterke punten:
NIETS AAN MATCHWERELD.NL

Zwakke punten:
ALLES GELD KLOPPERIJ

henk beveelt MatchWereld NIET aan bij vrienden/bekenden

43 Reacties

Datum: 8 december 2013 - 22:56

Geschreven door: Denker

Als er eerlijke profielen zijn,dan zullen het mannenprofielen zijn.
Vrouwen hebben geen interesse in dit soort sites.

Datum: 25 januari 2014 - 20:51

Geschreven door: EEN EERLIJK MENS.........

MATCHWERELD.NL ZIJN DE GROOTSTE OPLICHTERS OP DATINGSITES.............hoe zoiets KAN,je spreekt tegen operators die steeds zeggen ,je hebt toch geen vragen gesteld schat en ik zal het eens bekijken!gebruik je 6 de zintuig en je ziet dat je opgelicht bent,van a tot z klopt er niets,vanaf je belt is het al niets normaal,loes,ze willen elke avond bij jou komen,maar dan steeds......schat ik zal het bekijken......
WAT OF WIE ER TEGEN TE DOEN.....DIT IS TOCH NIET NORMAAL !!!!

Datum: 5 februari 2014 - 21:16

Geschreven door: wim

Matchwereld is pure oplichting! Begin je een gesprek, natuurlijk tegen een bloedmooie meid (denk je) dan heb je op een bepaald moment in de gaten dat vanwege het ineensopkomende slechte nederlands en de gebroken zinnen die je leest in het call-centre een andere operator aan het woord is.! Dat is me nu al een paar keer overkomen! Er zullen misschien best wel echte profielen (zoals ik) tussen zitten maar een afspraak? Ho maar zoveel mogelijk berichtjes á 80 cent eruitpersen. Dat is alles wat er gebeurd. Wees gewaarschuwd. Maak dit zoveel mogelijk bekend op internet en facebook. Ik denk dat dat de enige mogelijkheid is tegen deze oplichterij

Datum: 13 februari 2014 - 1:11

Geschreven door: Gezond verstand

Heb nog geen twee weken gebruik van gemaakt en vastgesteld dat :
1. Nooit een ontmoeting kan geregeld worden
2. Steeds verder willen chatten om zo je dure credits uit te putten zodat je weer moet bij betalen
3. Niemand is zogezegd gebruiker van facebook...
4. Dames van alle leegtijden geilen je op met voorstel om vanavond af te spreken... Als je erop reageert willlen ze chatten om kennis te maken...

Kortom: Oplichterij.
Besluit: Heb mail gestuurd naar Opgelicht! van NOS om te getuigen. Mensen die door gelijkaardige sexdating sites zijn opgelicht en ook willen getuigen hetzij anoniem of niet... Welkom

Tot slot. Mocht het een ontmoeting zijn dan is nog niet zeker of je de persoon ontmoet die op de foto staat.
Volgens mij schuimt matchwereld instgram of google+ waarop mensen onschuldig hun privé foto's uploaden en niet weten dat ze publiek staan.
Ik stop met deze sexdating site. Je hebt er nirts aan.

Datum: 16 februari 2014 - 11:45

Geschreven door: Gezellige

Klopt met deze site. Het is inderdaad leuk om berichten met "droog staande" vrouwen aan te krijgen. Maar je moet credits kopen op berichten terug te sturen. Als je in je profiel een e-mail adres zet waar men gratis naar zou kunnen reageren dan wordt deze vakkundig door de operators van de site verwijderd. Men past dus jou profiel aan.

Datum: 16 februari 2014 - 16:07

Geschreven door: [email protected]

mijn gebruikelijke naam is sweetwood.
mijn hummer is 0 341.844653 dit is voor de dames die mij schreven

Datum: 17 februari 2014 - 14:16

Geschreven door: allways happy

fake dates zijn het!en allemaam modellen die u tien keer dezelfde vraag stellen en zo u telefoonverkeer inde hooght doen gaan.dit zijn geen vrouwen maar operators die snel veel geld verdienen.leekt mij al raar een gratis datingsite !dus weet je dat het oplichters zijn.dat dit maar snel ophoud,want elke mens loopt erin tot je het door hebt,maar heb je reeds een grote rekening

Datum: 17 februari 2014 - 14:18

Geschreven door: allways happy

fake dates zijn het!en allemaam modellen die u tien keer dezelfde vraag stellen en zo u telefoonverkeer inde hooght doen gaan.dit zijn geen vrouwen maar operators die snel veel geld verdienen.leekt mij al raar een gratis datingsite !dus weet je dat het oplichters zijn.dat dit maar snel ophoud,want elke mens loopt erin tot je het door hebt,maar heb je reeds een grote rekening

Datum: 18 maart 2014 - 2:00

Geschreven door: Eckhart

Ik wil wel getuigen. Ik heb het bewijs in handen dat twee verschillende profielen van dames : De een zogenaamd woonachtig in Amersfoort,de ander woonachtig in Eindhoven -met andere namen. mij alle twee aanschrijven met naaktfoto die gelijk is met elkaar. Ik denk een blunder van nep-site Matchwereld.nl Ook dames uit Belgie die mij aanschrijven en zogenaamd woonachtig in Brussel of Vlaanderen is pure nep. De woordkeus en manier van schrijven kunnen onmogelijk uit Belgie komen. Het is gewoon plat Nederlands.

Datum: 25 maart 2014 - 15:49

Geschreven door: David Hoebink

ik vermoedt dat ik belazerd wordt

Datum: 31 maart 2014 - 22:39

Geschreven door: Ernes yugo boy

Fuck wat is dat voor en kuttttr site zeg sjonge jonge niet te geloven allemaal oplichters hier !!! Mensen op passen !!!

Datum: 3 april 2014 - 18:59

Geschreven door: Carlos

Ik vermoedde al dat het om oplichting ging en heb een profiel aangemaakt om dat te testen. Volgende dag stond m'n mailbox vol met boodschappen van 'jonge geile meiden'. Een bericht terugsturen of ontvangen kost 1.40, met zo'n tarief weet je dus 100% dat het om oplichting gaat. Ik heb er ook geen cent aan uitgegeven. en alle nieuwe messages gaan nu regelrecht de spambox in.
Daarbij: hoe groot is de kans dat je zoveel sexaanbiedingen krijgt als je niet tenminste bekend bent van TV?

Datum: 3 april 2014 - 23:00

Geschreven door: fabje

ik kan alles bevestigen.....maar wie stop die bedriegerij ?????wie kan iets doen daartegen ????

Datum: 4 april 2014 - 20:09

Geschreven door: Hans

Mater vam jedem svima :) in vertaling ik neuk jullie moeder allemaal wn. Due gene die deze site bedacht heeft

Datum: 27 april 2014 - 13:43

Geschreven door: Harry

Allereerst: het zijn geen bots of callcentre's. Het gebeurt helemaal vanuit huis en heerlijk anoniem. En het levert ook nog aardig wat op.
Deze site is echt niet de enige die zo werkt.
Als mannen zo naïef blijven om hun heil op zo'n site te zoeken, ipv lekker in de kroeg of op een eenvoudige sociale plek, blijven er ook websites bijkomen. Sterkte

Datum: 11 juni 2014 - 0:02

Geschreven door: Ruud test it

Ben zelfs dezelfde foto tegengekomen bij "drie" vrouwen, éérst een vrouw uit deurne(bel), dan bij een zeelandse en later kwam ze uit Noord Holland... Dat noem ik snel verhuizen, want dit gebeurde in "AMPER ZES DAGEN TIJD. FAKESITE N* 1

Datum: 11 juni 2014 - 20:17

Geschreven door: m.van berlo

een grote oplichters bende de enige die geld verdienen is de maker van de site en de vrouwen die er voor werken je krijgt nooit een date en je bent een hoop geld kwijt kan je beter een escort dame laten komen weet je wat je hebt

Datum: 14 juni 2014 - 20:00

Geschreven door: Sjonnie

Nou mensen, voor de 100ste keer DUT IS NEP, FAKE, noem maar op geef er geen EURO aan uit, ook ik ben voor de2e keer de mist in gegaan, weliswaar maar voor € 10 MAAR toch.
Ik hoop dat die wijven en kerels die er werken allemaal een verschrikkelijke ziekte krijgen want als je zo,n mentaliteit hebt om hier je geld mee te verdienen ben je helemaal VERROT in je geest.
Dus thuiswerkers van matchwereld, ik hoop dat jullie eerdaags allemaal aan de chemo moeten.
Fijn weekend overigens

Datum: 17 juni 2014 - 7:11

Geschreven door: mikkel1942

Ben zelfs dezelfde foto tegengekomen bij "drie" vrouwen, éérst een vrouw uit deurne(bel), dan bij een zeelandse en later kwam ze uit Noord Holland... Dat noem ik snel verhuizen, want dit gebeurde in "AMPER ZES DAGEN TIJD. FAKESITE N* 1
op 16 06 14 33 oproepen ontvangen |||
Begin hier niet aan
Div reactie begonnen met wat een leuke foto en je profiel spreek mij aan.
ik heb geen foto geplaatst en mijn profiel beschrijving was: Vertel ik later.

Datum: 26 juni 2014 - 19:33

Geschreven door: Stargate54

Matchwereld = puur bedrog!!!!

Datum: 27 juni 2014 - 21:01

Geschreven door: pieter1984

Hoe kunnen jullie in hemelsnaam zo verschrikkelijk dom zijn om hier alleen al een profiel op aan te maken?? Heb je de algemene voorwaarden gelezen? Echt... dat je te dom bent om op zo'n site een profiel aan te maken en dan "bang bent dat je opgelicht wordt".... sorry.... maar dan heb je geen hersenen. Volgende keer voordat je lid wordt, lees de algemene voorwaarden. Pak daarna die van een bekende nette site erbij en dan snap je het mogelijk... in 1 woord.. "dombo's"

Datum: 6 juli 2014 - 1:26

Geschreven door: john

Website gemaakt door polen met allemaal oost-europese dames. Kijk goed naar de foto's heren, de meeste foto's zijn niet in Nederland gemaakt. Let op let op het is een scammer site ze vragen en vragen waardoor je weer antwoord moet geven, ja weer een credit

Datum: 7 juli 2014 - 23:30

Geschreven door: Bertran

Onderwerp: morgen avond?
Hoi .. misschien raar maar ik zit wat rond te kijken op de site en kon steeds bij jou terecht..?? Karma ofzo? Hoe gaat het met je..?? Zin in een gezellig avondje met mij?? En heb je morgen avond wat te doen toevallig?
Onderwerp: IK BEN IN DE BUURT
Ik ben in de buurt nu maar ik weet niet of het gewenst is als ik langskom vandaag.. laat je dat asap even weten?

Deze twee berichten, heb ik van diverse dames gehad
zeker meer dan 10
dat is al vreemd en vooral de tweede
omdat ik geen foto en woonplaats heb ingevuld
en na 50 berichten op een de eerste dag
zonder een volledige ingevulde profiel
zelf te hebben, kan ik wel zeggen
dat deze site Matchwereld nep is
en als je na de foto's goed kijk
zie je dat de een aantal foto's
de zelfde camera staat, die voor professionele gebruik is
en dat heeft echt niet zoveel dames in huis liggen

Dus de opsomming

1 verschillende dames de precies zelfde berichten sturen
2 verwijzing in berichten over me woonplaats terwijl die niet is ingevuld
3 dezelfde professionele camera op diverse foto

Datum: 17 juli 2014 - 17:56

Geschreven door: Speurneus

mooier nog dat er profielen zijn waarbij duidelijk zichtbaar is in persoon van foto 1 en foto 2. laat je niet belazeren en meld je af
je kan beter, sneller, goedkoper en veiliger bij n prostituee op bezoek. die mag je tenslotte ook zelf uitzoeken.

Datum: 24 juli 2014 - 22:45

Geschreven door:

Na eerste aanmelden binnen half uurtje mijn junk mail box was volle.
Zegen alle meiden dat wat leuke profiel heb. wat raar is dat er was geen enkele profiel voor me.......... sory voor mij slechte schrijven ik bedoel Matchwerld is puur spam date site dus opletten À.U.B

Reageer op deze review

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers

Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op deze review