matchclub.nl fake, scam, en echt ontmoeten is er niet bij

matchclub.nl fake, scam, en echt ontmoeten is er niet bij

Na de eerste ronde van de opmaak van mijn profiel - nog zonder foto en andere details, hup meteen tieintallen mailtjes in de box van super ladies die mij zo graag willen ontmoeten. Ja hallo, ten eerste als het zulke super ladies zijn, waarom komen ze dan "tekort", en ten tweede als ze mijn knijt nog niet eens hebben gezien hoe kunnen ze me dan mailen dat ik er zo goed uitzie?

Maar dat is nog niet het ergste. Als ik wil communiceren moet ik 1 Euro per berichtje betalen. En als ik dat zo inschat, vergeleken met een hoop andere dergelijke sites die nota bene DEZELFDE nep profielen - zoals die jonge dame met het verloren linker been en ex-therapie jaja een hele bekende - propageren, tja dan is voor mij de conclusie rond.

Ik nam de proef op de som, voor een tientje "credits" ineg, en ja hoor, ik kreeg netjes copy/pasted messages terug a la aan het lijntje houden en zonder telefoonnummer of echt email adres ja doei!

Wat een afzetterij. Dat zulks juridisch nog kan is een schande. Joh ik ga lekker naar de vette supermarkt boodschapjes doen, aan een leuke jongedame advies over de koffie en gebak vragen, en voorstellen om dat saampies te gaan nuttigen. Daahaag cyber dating, doei doei, en de pot op!

Sterke punten
Sterk punt: alleen maar zwakke punten.

Zwakke punten
Maar 1 sterk punt, zie boven.

Bezoek MatchClub Reviews over MatchClub

5 reacties

Jammer dat de reviewschrijver er toch nog een tientje tegen aan heeft gegooid. Als er genoeg mensen dit doen haalt de uitbater van deze datingsite er een goede boterham aan over zodat deze onzin blijft bestaan.

Ik heb het ook getest. Elke keer als ik mijn best wel nette profielfoto uploadde werd deze binnen 24 uur weer verwijderd zonder enig opgaaf van reden. Zeer verdacht! Drie maal getest en elke keer hetzelfde liedje. Voor elk bericht moet ik 1,40 Euro SMSen. Dat gaat natuurlijk niet gebeuren want hoe moet ik nou weten hoe echt die sexy profielen zijn die al een jaar lid zijn en nog steeds zich profileren als "tekort gekomen"? Tachtig procent van de dames profilene hebben als foto een "default pic" dat een derriere in g-string toont. Belachelijk. Mijn mailbox ontving elke 90 seconden een mail van 'smorgens 7 tot 'savonds 24 uur.

Nou, respect voor de reseacher die 10 piek heeft gespendeerd. Maar ik zou zeggen, laten wij het dan daarbij laten. Dieze site is niet de enige. Alle sites die dit soort schema erop na houden zijn scammers, fraudeurs, leugenaars en afzetters.

Ik kan niet eens mijn profiel verwijderen uit deze scam site! En de heldesk beantwoordt geen mails!

Ik vind het vreselijk dat deze sites nog steeds mogen bestaan.
Ontelbare fake-profielen, waarachter huisvrouwtjes en bijstandsmoeders de "spannende" berichtjes weg zitten te tikken tegen een verdienste van 11ct per bericht. Helaas, zolang mannen er nog intrappen zullen deze praktijken door blijven gaan.

Ik kan me, als vrouw zijnde, ook op deze sites aanmelden.
Maar berichten sturen kost ook mij geld, want ja, fake profielen zijn belangrijker he?

Op zo goed als alle betaal sexsites(en vele andere datingsites) maken ze vrouwelijke fake profielen aan.Anders gaat geen man meer betalen.Op enkele uitzonderingen na hebben vrouwen geen zin in onbetaalde sexdates.Die uitzonderingen moet je dan op gratis sites zoals Lekkeradverteren en Afspraakjes gaan zoeken.Houd wel rekening met 100/1 m/v verhouding.

Bezoek MatchClub Reviews over MatchClub

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over MatchClub
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden