Telefonisch contact opnemen met Lexa.nl

Telefonisch contact opnemen met Lexa.nl

17 oktober 2016

Telefonisch contact met Lexa.nl

Lexa.nl is onderdeel van het Franse Meetic, Europees marktleider op het gebied van online dating. Meetic bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd één van de grootste sites op het gebied van online dating, met vele duizenden singles op zoek naar een relatie, die zich met een gedetailleerd profiel hebben geregistreerd. Met een groot aantal leden als die van Lexa.nl, kan het wel eens voorkomen, dat personen telefonisch contact willen opnemen met de klantenservice van deze site. Sommigen willen telefonisch contact om bijvoorbeeld een abonnement aan te passen, een profiel te laten verwijderen, om vragen te stellen over acties en aanbiedingen of om gewoonweg op te zeggen. Daarnaast zijn er ook mensen met klachten. Sommige personen hebben reeds een aantal keren opgezegd, maar elke maand worden de abonnementskosten nog steeds afgeschreven. “Op welk nummer kunnen we telefonisch contact opnemen met Lexa.nl?”, is dan ook de vraag welke steeds gesteld wordt.

Contactgegevens

Lexa.nl is telefonisch, beperkt bereikbaar op de dinsdag en de donderdag van 10.00u tot en met 12.00u, via het nummer 020-5203880. Op sommige websites staat dat: 0800 350 3500 het telefoonnummer is. Dat was vroeger zo, maar tegenwoordig wordt het telefoonnummer niet meer gebruikt. Gebruikers kunnen Lexa dus niet meer op die manier bereiken. Leden kunnen ook een mail sturen naar de klantenservice van Lexa.nl via [email protected]. Daarnaast kan men ook direct contact opnemen met de Customer Care Team via https://www.lexa.nl/help/selfservice_ex.php?page=terms. Leden hebben ook de mogelijkheid om per post contact op te nemen met Lexa.nl.

Het postadres van Lexa is het volgende:

Meetic

Customer Care

Meetic, BP 109, 92106

Boulogne Cedex, Frankrijk

Meestgestelde vragen

Om leden zo snel als mogelijk van dienst te kunnen zijn heeft Lexa.nl ook een customer care pagina, welke te benaderen is via: <href="#!home">https://www.lexa.nl/faq/#!home. Op deze pagina wordt antwoord gegeven op de meest gestelde vragen van leden.

Bezoek Lexa

Reacties

Ik zou mij graag op zeggen maar likt niet heb de liefde gevonden nu wil.ik. mij op zeggen maar lukt niet ge nettie

Beste mensen,
We hebben 2 telefoonnummers van jullie gebeld. Maar deze telefoonnummers 0800 350 3500 en 0205203880 zijn NIET in gebruik. We vragen ons af wat jullie voor een site zijn. Wel geld innen en GEEN service verlenen.

het is ongelooflijk dat ik bij jullie niet kan inloggen.
Betalen maar balen.
Wil fraude aangeven maar kan dit niet.
Dus de persoon kan lekker zijn gang gaan.
Schandalig jullie zijn net zo'n fraudeurset jully site.
Ik heb er geen woorden voor
Ben ik de fraudeur.
Werkelijk ongelooflijk.

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden