vreselijk

Ik heb heel slechte ervaringen, ik heb 3 maanden op de site gestaan en geen enkele serieuze reactie gehad. Een paar keer had ik een leuke reactie maar na een paar mailtjes veranderde de toon en bleek het een fake profiel te zijn van nb een vrouw die ik niet eens ken maar mij blijkbaar het slechtste gunt? Mannen zijn alleen op zoek naar een blonde jongedame met alles erop en eraan, wees realistisch er zijn ook lieve vrouwen die graag de leuke dingen van het leven willen delen maar die mannen zijn daar niet mee bezig en niet in geïnteresseerd, die willen maar 1 ding.....

Zwakke punten
Er is geen enkele controle op fake profielen of dreig mail

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

26 reacties


Hallo Willie. Het is me niet duidelijk of je foto's van jezelf op de site hebt gezet. Als je dat niet doet maak je van tevoren al geen kans. Waarom zou iemand reageren als die niet weet hoe je eruit ziet? Tegenwoordig is het ook zo dat de vrouwen precies hetzelfde doen als de mannen al jaren doen. Ze proberen het zo mooi en jong mogelijk te krijgen. Zo kom je dus nooit tot elkaar. Zowel de mannen als de vrouwen moeten het enkele jaren rond hun eigen leeftijd zoeken, zo kan het iets worden. Een andere fout is als men zelf aan de zware kant is, mag je geen partner verwachten die wel slank is. Dit geldt voor zowel mannen als vrouwen. En let wel, veel vrouwen vallen op de verkeerde mannen. Een serieuze man vinden ze saai en vinden ze niet interessant genoeg. Deze mannen zijn er echt wel te vinden, maar worden gelijk bij de foto en/ of leeftijd al afgekeurd. De tekst van de email wordt dan al niet meer gelezen.

Hallo johan, ik had idd foto's van mezelf geplaatst en ik zocht het in mijn eigen leeftijdscategorie. Ik ben met mijn 60 kilo en 1.64 echt niet super dik alleen wat stevig maar daar zijn mannen niet in geinteresseerd. Ik ben niet altijd zo negatief geweest in tegendeel zelfs maar deze site heeft mij behoorlijk wakker geschud. Ook al zien ze er zelf niet uit ze willen dat fotomodel

Foute mannen dus. Een richtlijn voor voor zowel mannen als vrouwen voor nog slank is max: 1.50m-50kg. 1.60m-60 kg. 1.70m-70 kg. Het is natuurlijk wel zo dat je je uiterste best moet doen om er zo aantrekkelijk en vrouwelijk uit te zien. Dus wel een kleurtje in je haar en op dates een rokje of een jurk. Met een lange broek ben je vaak gelijk al afgebrand.

Die mooie slanke en blonde fotomodellen gaan voor zo'n man echt niet door de knieën. Die willen zelf ook een fotomodel. Of deze man moet heel rijk zijn en dan gaan gelijk alle principes overboord. In feite verkopen ze zichzelf dan voor een rijk leven.

rokje of jurkje, kleurtje in het haar. jezelf in de uitverkoop gooien dus. Maar ik heb nooit een date gehad,als je niet op sexueel getinte praatjes in gaat ben je al afgeserveert.

Hallo Willie, dat bedoel ik niet. Er zijn gewoon veel vrouwen die nauwelijks aandacht aan hun uiterlijk geven en hun haar grijs laten worden. Een man moet dat allemaal dan maar mooi vinden. Ook op deze manier geef je je zelf geen enkele kans. Hoezo in de uitverkoop gooien? Als je er zo over denkt dan gaat het ook niet lukken.

nee, het gaat zeker niet lukken want van een vrolijke vrouw ben ik een argwanend persoon geworden, en nog onzekerder, alleen door een aantal van die rare mailtjes. Ik ben altijd iemand geweest die zichzelf goed verzorgd en nog lang niet grijs maar ik ben nu eenmaal bijna 50 ook al word ik vaak jonger geschat

Hallo Willie, van mannen die gelijk op de seks toer gaan, moet je ook ver van je houden. Ik heb al eerder gezegd dat er wel degelijk goede en betrouwbare mannen zijn. Mijn ervaring op dating sites is dat vrouwen mijn mails niet beantwoorden of als ze een minuutje de tijd willen nemen mij afwijzen. Ik ben wel degelijk serieus, zeker niet onknap en zoek het niet te jong. Ik krijg gewoon nergens een poot aan de grond. Naar mijn profiel kijken enkel veel oudere vrouwen dan mijn leeftijd. Dit is nu het verhaal van de andere kant.

haha vo;gens mij moeten wij maar eens afspreken, weet niet eens hoe oud jij bent

Hallo Willie, Ik ben nog een paar jaar onder de 60, maar dus te oud voor jouw.

Pardon, ik ben volgende week 49, wat zei jij ook weer over in je eigen leeftijdscategorie kijken ik ben niet zo iemand die perse een jong exemplaar wil, die ben je ook zo weer kwijt of ben ik te oud voor jou?

Het is wel een verschil van 9 jaar. De meeste vrouwen willen dit niet. Ik wijs een zoveel jongere vrouw niet af, maar ik vraag me af of dit leeftijdsverschil later niet een probleem wordt, voor de vrouw dan.

negen jaar is veel als je 15 bent maar na de 40 worden die verschillen steeds kleiner vind ik

Hallo Willie, ik zoek niet naar zo'n jonge vrouw, maar mocht een bijna 10 jaar jongere vrouw op mijn pad komen en het voelt voor allebei heel erg goed, dan ga ik niet zeggen dat een 10 jaar jongere vrouw tegen mijn principes is en dat we er mee moeten stoppen.

Ik ben geen 10 maar 9 jaar jonger maar goed als jij dat te jong vind? Maar jij hebt wel heel veel berichten op deze site staan. Ben jij soms ook weer zo'n fake iemand? Jammer

Gewoon niet aan beginnen aan deze geldverslindende rommelsites.De spotjes op tv beloven je goude bergen,en het is steeds een vrouw die in beeld gebracht wordt die succes heeft, want ja..zij bepaald en kiest, waar jij als man achter in de rij mag staan waar je op je uiterlijk beoordeeld wordt.De innerlijke mens maakt totaal geen enkele kans bij dames op sites als Relatieplanet en Lexa, om er maar wat te noemen.
Het enigste wat telt, is of ze je op het stapeltje ` interessant` of niet gelegd kan worden.
Dames hebben vaan torenhoge, en onrealistische eisen.

idd niet aan beginnen,

Nee Willie, ik ben een echt lid van Lexa, Relatieplanet, Friendscout24 en Knuz. Het is helaas overal dezelfde shit. Geen interesse gekregen van vrouwen rond mijn eigen leeftijd, om van 5 jaar jonger (de gewenste vanaf leeftijd) maar niet te spreken.

Hallo Willie, als je flink je best doet kun je me tracen. Ik wordt dit jaar ook nog een jaartje ouder, dus wel bijna 10 jaar.

Ik zou niet weten hoe ik dat zou moeten doen, ik ben alleen nog heel even lid van lexa maar heb alle gegevens verwijderd. Vandaag en morgen heb ik ook niet veel tijd omdat ik late diensten heb

Hallo Willie, je kan je gegevens gewoon nog invullen. Je lidmaatschap gaat gewoon over in een gratis lidmaatschap. Van premium leden zoals ik kan je de de e-mails gewoon lezen en ook berichten terugsturen. Dit geld voor alle premium leden die jouw een bericht sturen. Bij gewone leden gaat dit niet. Weet je gelijk als iemand je een bericht stuurt en je kan het lezen het extra geld hiervoor heeft over gehad.

Maar ik wil helemaal geen lid meer zijn, laat de mannen maar op zoek gaan naar mij

Hallo Willie. Hoe moeten de mannen dit doen dan?

real life, mss woon je wel in de buurt?

Amersfoort


Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden