Service?-desk

Omdat ik op deze site al gewaarschwuwd was heb ik ruim op tijd mijn account bij Lexa opgeheven.

Op de laatste dag dat mijn account nog actief was, midden in een chatsessie, werd dit inactief gemaakt. Omdat ik erg graag het emailadres wilde weten met wie ik aan het chatten was, heb ik Lexa gevraagd om dit account nog tot 24:00 open te laten staan.
De helpdesk dus gebeld. Zeer onvriendelijke mensen aan de lijn, die hierin niks voor mij konden betekenen. Enige optie die mij restte, zo werd mij verteld, was om nog een maand-abonnement afsluiten. Daar wilden ze me wel graag behulpzaam mee zijn.


Achteraf is mij voor die maand ?24,95 + ?14.90 in rekening gebracht. Hadden ze voor het gemak ook maar älle extra opties in rekening gebracht. Nogmaals de servicedesk gebeld, weer botte, onvriendelijk mensen die ook nu niks voor mij konden betekenen. Het geld konden en wilden ze niet terugstorten.

Uit kwaaiigheid heb ik de volgende dag mijn account verwijderd. Mij zien ze op Lexa nóóóóóóóóit meer terug.

Zwakke punten
- veel jonge, bloedmooie Oosteuropese dames die contact met je willen: fake dus

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

reacties

Waar was die E 14,90 dan voor?

Ik weet nu wel dat lexa een oplichters site is. Het woordje "kans" betekent dat je helemaal geen kans krijgt. Hoe heb je betaald? Via machtiging of met creditcard?

Beste Eric.. en de rest hier over lexa.. Ik lees het steeds weer en dan schut ik me hoofd... lees de volgende zin goed. oke? Lees hem HEEL goed:

1. Ga zodra je iets wil doen online als daten naar je eigen bank

2. Vraag een G of Z blokkade aan (kan dat niet vraag dan een blokkade van autoincasso aan voor lexa (VOORDAT je gaat betalen bij hun)

3. Vraag duidelijk aan de bank of 100% blokkade inwerking is.

p.s. ik heb een voledige blockade op mijn bank. Ma.w. Huur, vaste lasten, telefoon ALLES moet per accept giro aan mij worden verstuurd anders betaal ik gewoon niet. Hun niet me eens? Prima betaal ik 1 euro per jaar admini kosten, maar GEEN Autoincasso. nu niet, morgen niet. nooit. Men denkt dat dit niet kan.. nou geloof me.. met goed onderhandelen kan je zelfds je huur zonder auto incasso.
Dus alles wat er van mijn bank gaat offline als online MOET aan mij bekend zijn via een Accept Giro, zo niet (ookal sluit ik op lexa een maand abbo af) jammer voor hun.

4. Maak een juist profiel aan.. leer meer over dit topic dan de normale zaken.

5. Trap er niet in. JIJ bent de baas met WIE jij contact wil.. NIET de vrouwen. Draai de rollen om. Sturen ze jou een mail? Geven ze meteen een 06 --> Fake en zo niet.. laat HAAR maar bewijzen dat ze is wie ze zegt.. wees niet al te ; lief' mannen.. please! ik maakte die fouten ook zo vaak.

Nog een gouden tip: een Profiel is een advertentie.. wil je echt jezelf verkopen leer dan wat marketing..! echt haha klinkt gek maar dit werkt perfect.
Maak je profiel uitdagender.. niet van mijn hobbie is bla bla.. en bla.. vertel waarom die hobby zo leuk is voor je.. (vrouwen = gevoel geen data)

Gebruik humor!! neem jezelf niet te serieus.. bijv. Ik zoek de ideale vrouw.. een lieve vrouw.. ik zoek.. ik dit ik zus ik zo.. niet doen!!!!!

Laat HAAR ,maar zoeken.. en houd het geheimzinniger.. wees mystrieus.. geef niet TE veel info weg.. oke?


Success.. oh en deze tekst boven is niet door een spellingcheck gegaan.. want mijn word heb problemen haha.. maar LET op je spelling!!!

Wil je echt wel betalen voor een datingsite?

Zo ja.. GA naar je bank!

Later:)

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden