Een tweede kans ...

Een tweede kans ...

In mijn vorige review was ik nogal negatief over Lexa.nl. Nu is er enige tijd voorbij gegaan en zijn mijn ervaringen wat minder negatief.

Om te beginnen is het betaal systeem bij Lexa iets wat je constant goed in de gaten moet houden. Gezien elke muisklik je geld kan kosten. Na het afronden van de eerste betaling moet je, om de betaling af te ronden nog één keer op een knop drukken. Echter, staat er een leuk vinkje aan voor extra abbo.

Dit is NA je betaling met je bankgegevens. Ik denk dat hierdoor veel negatieve oplichterij berichten (terecht) ontstaan. Ook het automatisch verlengen e.d. help dit imago te versterken.

Gelukkig heb ik mijn geld netjes terug gekregen van Lexa. Dit is geregeld door een net berichtje naar de helpdesk te doen waarin je de situatie uitlegt. Dus dat is netjes en mag ook wel gezegd worden.

Wat mij wel opgevallen is is dat mijn gratis profiel, zonder foto in de eerste dagen zeker 3 tot 5 keer bezocht werd. Nu ik betaald heb, mijn profiel foto's en tekst heeft is dat gezakt naar ongeveer 3 keer per week.

Het kan toeval zijn maar het voelt ook weer alsof je gelokt wordt tot betalen.

Dit alles geeft mij het gevoel dat Lexa niet helemaal in de haak is, ondanks dat ik netjes mijn geld terug heb gekregen. Door dit gevoel raad ik de site toch niet aan.

Sterke punten
Mooie website.
Veel profielen.
Veel informatie over anderen.

Zwakke punten
Betaal systeem.
Gevoel tot uitlokken betalen.

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

1 reactie

Ben een maand betaald lid geweest en heb dat niet verlengd. Mijn profiel staat nog wel actief op de site. Nu worden de mailtjes met bezoeken aan mijn profiel me om de oren geschoten, terwijl dit in die maand "betalend" nog geen 3 per week was. Wat Joene dus al noemt is gewoon waar: je wordt gelokt om te betalen !!!

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden