Tot dus ver geen goede ervaringen ...

Tot dus ver geen goede ervaringen ...

Na teleurstellende resultaten op RelatiePlanet besloot ik Lexa te proberen. Bij RP kreeg ik geen enkel berichtje terug op de vele berichten die ik stuur naar leuke meiden. En ikstuur verzorgt berichtjes en geen ongein of rare dingen.

Terug naar Lexa. Ik besloot dus Lexa te proberen en om er vaart achter te zetten meteen maar een 3 maanden abonnement nemen. Bij het voltooien van de betaling bleek ik behalve de 38.85? voor Full Membership ook nog een premium+control abonnement erbij gekregen te hebben. Echter kost deze 44.70? EXTRA voor 3 maanden.

Ik dacht dat een Full Membership ook FULL is en niet een half membership ... Nu ga je verder lezen en merk je dat vele dezelfde problemen hebben.


Verder vind ik de site mooi, maar kan ik nergens vinden wie betaald member is en wie gratis. Dus hoe moet ik weten of die leuke meid mijn berichten kan lezen en kan reageren? :( Dan mist het betalen voor een date site toch wel zijn doel.

Misschien dat ik zelf een fout gemaakt heb maar mijn eerste indruk is niet erg goed helaas. Je voelt je om eerlijk te zijn opgelicht op deze manier.

Sterke punten
Mooie site.
Lokt je snel tot betalen.

Zwakke punten
Onoverzichtelijk qua help functies en waar je eigenlijk voor betaald.
Niet kunnen zien wie premium is en wie niet, dus wie je berichten kan lezen.
Extra abonnement kosten boven op het full membership.

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden