Geldklopperij

Ben er inmiddels achter gekomen dat waarschijnlijk de helft van de profielen Fake/ niet betalend, en dus onberijkbaar zijn.
Kortom heel erg zonde van je geld en je tijd!!

Sterke punten
betalen is erg makkelijk - dat is ook de essentie van de site; geld halen!

Zwakke punten
de site zelf (de techniek erachter dan), verder is het spelen met de hoop van mensen puur en alleen om geld te vangen.

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

3 reacties

Hoi Jeroen, ik ben benieuwd hoe je hierachter bent gekomen. Ik ben aanvankelijk overgestapt naar Lexa omdat er veel profielen op stonden, maar begin ook te twijfelen aan het 'aanbod'. Heel veel berichten worden domweg niet beantwoord...

Als iemand een goede recensie van datingsites heeft hoor ik het natuurlijk graag.

Hoi MS, Let maar eens op, ze pretenderen de grootste te zijn, maar dit is niet zo moeilijk, gewoon alle profielen (vooral van mooie mensen)na het stopzetten van de betaling laten staan.
Slechts wijnigen nemen zelf de moeite om hem eigenhandig te verwijderen. Kijk maar hoeveel er al meer dan 3 maanden niet in gebruikt zijn,
Alleen maar lok middel om anderen betalend lid te krijgen. En jij maar berichten schrijven! Meer dan de helf "kan" niet eens antwoorden G. J.

Helaas is het niet alleen bij Lexa zo, het is bij elke datingsite zo; maakt niet uit waar je komt, totaal niet.Al kom je bij e-matching, Lexa, Relatieplanet, en dan nog dat verschrikkelijk dure Parship: het is allemaal gebasseerd op 1 principe: dat vrouwen veel en veel meer reacties krijgen,en zodoende kunnen uitkiezen.
Iemand anders heeft het al eens gezegd, doordat vrouwen veel berichten krijgen, zoeken ze zoveel mogelijk hun 'eigen' George Clooney daar tussenuit.En dat zijn vaak mensen ( niet allemaal) die een mindere mentaliteit hebben, en na verloop van tijd weer naar iemand anders rennen; de vrouw die voor hem "gekozen" heeft op een datingsite in verbijstering achterlatend...En dat terwijl er aan het begin van dit alles genoeg mensen zijn die wel de juiste manieren en waarden voor een vrouw kennen.Maar deze mensen worden bij het begin van de selectie door de veeleisende dames genegeerd, omdat puur en alleen het uiterlijk telt, want ze willen toch aan hun vriendin kunnen laten zien wat voor hunk ze hebben gevonden.
Dat deze naïeve kippetjes na verloop van tijd gebraden worden door hun vlam, dat zien ze niet.
Door deze ervaringen met datingsites ben ik gestopt met het ( betaald) lid zijn van datingsites..Ze werken allemaal op dezelfde manier.Je laten geloven dat het makkelijk gaat, met uiteindelijk doel je over te halen om betaald lid te worden.En eenmaal betaald? Dan wordt je toegelaten tot de vleeskeuring, waarbij de vrouwelijke keurmeesters keihard zijn.

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden