Wat een onzinnigheid!

Wat een onzinnigheid!

De houding van de mensen (en ja, dat ligt echt aan de mensen zelf natuurlijk) maakt het een onaantrekkelijke site. Aan de ene kant heb je het type: ik wil morgen nog trouwen, maakt niet uit met wie. Die doet zich zeer begripvol voor maar is een verwent kind wanneer het zijn zin niet krijgt. Daarnaast heb je (sorry mannen) de oversekste man die niet begrijpt dat je in een kroeg nog meer kans van slagen hebt en flink wat euros neerlegt om slap te auwehoeren op het internet. Maar wat ik het nog het ergst vind zijn de types die denken dat jij het onzekere slachtoffer bent en die je serieus geld of een visum willen afhandig maken.

Maar daarnaast vind ik de service van Lexa helemaal niet goed. Ik heb net zoals jullie het vermoeden dat er fake profielen in de weer zijn, mailtjes wanneer je geen betalend lid bent die je nieuwsgierigheid moeten opwekken maar van niet echt bestaande personen, reclame of suggestieve afkomst zijn. Wanneer je dan betaald zie je dat het troep is en moet je je een weg banen tussen alle vervelende mensen die er rondlopen.

Wat mij persoonlijk is overkomen is dat er mannen reageren, eerst een flirt, dan een mailtje over en weer en vervolgens: NIETS meer. Terwijl ze dus gewoon online te zien zijn. Wat is dit? Ik ben namelijk niet het type dat rare mailtjes stuurt of wat een benauwend gevoel wil afgeven. Stuur dan in ieder geval dat je liever niet verder mailt - ik zeg maar wat.

Lexa heeft van mij een paar meldingen ontvangen omdat ik helaas tegen een paar rotte appels (lees mannen die niet komen opdagen, wel weer contact opnemen en vragen om geld voor een treinkaart - wth??) met onder andere de vraag wat er verder mee gebeurd maar ik hoor hier nooit meer iets van. Ik wil geen nummer bellen, ik wil gewoon netjes antwoord op mijn vragen. In het bericht wat je krijgt ter bevestiging dat je email is verzonden staat deze regel:

Indien nodig, zal deze zo snel mogelijk een antwoord naar je Lexa inbox.

Indien nodig?? Ja - NODIG. Waarom stuur ik anders een mail met vraagstelling?

Toen ik onderzoek ging doen om me juist uit te schrijven op de site (zonder dat er een automatische betaling zou plaatsvinden NADAT ik mijn profiel opschort - want DAT is dus ECHT een mogelijkheid!! LET OP) kwam ik deze onjuiste tekst tegen:
[help/contact - mijn persoonlijke gegevens - hoe kan ik me uitschrijven bij lexa.nl]

Je kunt de automatische verlenging van jouw abonnement ook rechtstreeks annuleren via onze website. Wendt je hiervoor tot de pagina 'Mijn account' in de rubriek 'Mijn abonnement Lexa.nl' en klik op de link 'Mijn abonnement beheren'. Hierna hoeft je enkel nog de instructies te volgen die op het scherm verschijnen.

- dit spoor is in mijn versie van lexa.nl NIET te volgen. Het gedeelte 'Mijn abonnement Lexa.nl' bestaat niet. Ook hierover heb ik een vraag naar Lexa gestuurd. Ik ben nog in afwachting van het antwoord.

Houd alles dus ZELF goed in de gaten. Helaas moet dat blijkbaar tegenwoordig met alles en overal. Ik zoek liefde, puur en eerlijke liefde. Geen gezeur en gedoe... en helaas is een site zoals LEXA dat wel voor mij...

Sterke punten
zou het zo even niet weten

Zwakke punten
al benoemd

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

3 reacties

Jeetje, Lotte...Wat een gigantisch gedoe heb je moeten meemaken bij dat Lexa.
Het lijkt wel alsof sites als deze alleen geïnteresseerd zijn in het cashen van jouw geld, en het werkelijke doel van een lidmaatschap ( het zoeken van een partner) daarmee misbruiken.
Zelf ben ik nog geen lid geweest van Lexa, en zal dat nooit worden ook.Wel een aantal keren van Relatieplanet, Onehello , Iwannadate ( deze 2 bestaan niet meer), Knuz, en nog enkele.
Bij Relatieplanet was het trouwens wel makkelijk om uit te schrijven, dat wel.Maar zoals bij elke datingsite,ongeacht of je betaald lid bent of niet, is het enigste wat telt : je uiterlijk.
Je kan eerlijk zijn, lief zijn, echte liefde kunnen geven, maar waneer je niet op George Clooney lijkt, kan je het gewoon schudden.
Had eens een 2 tal berichten geschreven in dichtvorm; je ziet dat het gelezen is, meteen is men naar mn profiel gegaan, maar de moeite nemen om iets te zeggen ( En de dames waren nog betaald lid ook), was al teveel.
Dan wordt je er ook weleens gallisch van.

Duidelijk verhaal & wat een gedoe zeg o_O
Wil alleen wel de kanttekening maken wat betreft je opmerking gericht op het niet-reageren vanuit de kant van de mannen. Dat is iets waar geen excuus voor is, maar het werkt wederzijds zo helaas. De dames (en dan maakt het echt niet uit of je op een betaalde site of een volledig gratis site zit) hebben ook het fatsoen niet om ook maar iets van een reactie terug te geven (een enkele uitzondering nagelaten), sluit me bij Bertus (1e reactie van dit topic) aan wat betreft de mogelijke reden hiervoor.
Verder kan je je zelf niet uitschrijven bij Lexa, je kan je profiel opschorten (onzichtbaar maken), maar om die volledig te laten verwijderen moet je een mail sturen naar de klantenservice van Lexa & maar hopen dat die daar wat mee doen.
Wat mij verder opvalt en tegen de borst stuit bij Lexa: bij het overzichtsscherm van functionaliteiten voor betaalde en niet-betalende leden, staat er heel duidelijk dat niet-betalende leden alle profielen gratis kunnen bekijken...............dat is sinds november 2010 ongeveer al niet meer........meerdere mails al over gestuurd naar die klantenservice, maar ze weigeren het gewoon te veranderen op hun site....pure oplichterij.

wow Lotte, dat sucks zeg..Goed dat je dat even vermeld over dat uitschrijven. Verder vindt ik het rot voor je dat je rare contacten had. Niet-opdagen en dan vragen om geld voor treinkaartje..omg die had ik nog niet gehoord. En proberen visum en/of geld los te peuteren..ook erg. Mannen maken dat trouwens ook heel vaak mee..allerlei vage profielen van vrouwen uit god-weet-waar die geld willen lospeuteren. En voor wat betreft mannen die geen antwoord meer geven....ik sluit me aan bij de andere reacties van Dre en Bertus...Het is wrang..het maakt het voor jou niet beter, maar ik wil maar zeggen...je *hebt* tenminste nog eens antwoord gekregen..:S.
Maar ik word zo vaak genegeerd, met echt helemaal niets als antwoord. En ik stel geen "oneerbare" dingen voor. Ik wens je heel veel succes in dit slagveld dat online dating heet...:(

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden