goed

hallo ik wil even reageren ook...
ik kreeg een aanbieding om 7 dagen gratis op lexa te gaan, ik heb het gedaan en geen
spijt van......... wat meneer hier beneden mij zeg de vrouwen zijn te beroerd om te mailen
meneer weet u hoeveel reactie in 1 keer over een vrouw heen komt en ik vind het logisch dat je niet iedereen een mail terug kan schrijven als je zie wie en wat er soms reageert sorrie vind ik niet relevant wat betreft lexa....
er is genoeg keus ik kon normaal mailen en lezen en chatten ik kreeg iemand op de chat [dacht een normale man]
die wilde direct cammen en vertelde mij hoelang zijn geslachtsdeel wel niet was
en dat als een normaal nette man hallo mensen word eens wakker licht dit aan lexa???
nee ligt aan mensen.. en wat knuz betreft is het zelfde zooitje kwa mensen er is geen respect meer het draait alleen om sex en scoren
dus wat ik wil zeggen is het ligt niet aan lexa ligt aan de mensen die geen respect hebben meer ....
als je heel goed lees kan je je eigen zo uitschrijven ok het is goed lezen maar het lukt je wel..ik heb wel iemand leren kennen daar in 3 dagen ......

Sterke punten
veel keus als je de juiste maar neemt....

Zwakke punten
dat mannen al reageren en flirts sturen terwijl je nog bezig bent om je profiel in te vullen....
p.s ligt trouwens weer niet aan lexa maar aan de mensen zelf..

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

6 reacties

Zo'n 20 jaar geleden heb ik ooit een algemene advertentie onder nummer geplaatst in een krant. Door een vergissing werd die in de rubriek contactadvertentie geplaatst i.p.v. in een algemene rubriek.
Het soort van reacties leek enorm op die van de datingsites in het algemeen. Ik was geen relatie aan het zoeken, maar kreeg zelfs brieven waarin alleen een postadres (al dan niet tijdelijk) en bijv. Onze interesse sluiten voor 100% aan, terwijl mijn advertentie daar helemaal niet over ging. Brieven met een heel verhaal over hoe de scheiding toch de schuld was van de ander. Brieven getypt met carbonpapier. Mannen met kinderen die mijn broer of zus zouden kunnen zijn.
Tot mijn verbazing zat er in totaal 1 brief die normaal was en waarin verbazing werd uitgesproken over wat ik eigenlijk wilde bereiken met mijn advertentie. Daar was die persoon nieuwsgierig naar. Ik heb hem gebeld en we hebben elkaar ontmoet en voor een ander doel hebben we samen gereisd.
Daar ging mijn advertentie namelijk over. Ik zocht een reisgenoot om de kosten te delen. Er was geen openbaar vervoer op dat traject.
Het is dus zelfs niet iets van deze tijd. Het was altijd al zo.

Ik zou door jouw stukje bijna in de verleiding komen om het via Lexa te proberen, maar heb na een jaar ervaring via een andere site even geen zin meer. Ik heb elders gezien dat overal ook nog eens dezelfde mannen staan...

Leuke krant trouwens, want ik heb de kosten van de advertentie niet hoeven te betalen.
Ik had heel duidelijk voor een andere rubriek gekozen (schriftelijk bewijs).

vr50
hallo ja dus het is niet verder gekomen als die ene reis neem ik aan....
inderdaad op elke dating site staan bijna altijd de zelfde... je heb nog geen foto erop en de mannen zijn al verliefd, vraag ik me af hoe kan dat, zal omgedraaid ook zeker wezen.. maar met dit al ben je zelf bij je heb zelf je keuzes.... dat het duur is is een tweede verhaal dan ga je gewoon een maandje is ook genoeg denk ik...en verder je kan chatten en mailen en ik had geen probleem om mijn profiel eraf te halen...
ok wens je veel sucses......

Nou toevallig zijn we ook nog 3 keer gaan stappen samen met een stel anderen. Grappig is dat een van zijn betere vrienden een relatie heeft gekregen met een kennis die hij weer via mij heeft leren kennen. Dat heet netwerken en het werkt ook nog.
Alleen toen was ik 30 en nu zitten diezelfde mensen allemaal thuis, hoewel.... de kinderen gaan het huis uit. Pa en ma denken dan aan een tweede pubertijd te kunnen beginnen. Moeten een hoop inhalen wat ze tijdens de opvoeding hebben gemist.
Slecht voorbeeld doet ook slecht volgen, lijkt het wel. Als je ziet hoeveel jongeren op ouderen reageren....
Veel succes. Ik vond het leuk om te lezen dat er succes is geboekt en het leuk was.

Graag zou ik nog even willen reageren op uw verhaal.Natuurlijk ligt het in veel gevallen aan de mensen zelf maar een simpele klik met je muis om geen interesse te verzenden is een kleine moeite.En het is van de gekke dat er op lexa overal voor moet worden bijbetaald.En toch noemen ze het full member erg vreemd.U zegt ook: veel keus als je de juiste maar neemt.Ja, zo lust ik er nog wel een dat weet je namelijk nooit.In ieder geval veel plezier mevrouw.

dat mannen al reageren en flirts sturen terwijl je nog bezig bent om je profiel in te vullen.... Nee dat is absoluut niet vreemd als een groot deel van de profielen op lexa profielen zijn die al minimaal al 3 maanden niet meer actief zijn.

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden