betalen

begin deze week mij ingeschreven bij lexa, na het overlopen van het aanbod aan andere datingsites. De eerste 2 dagen als gratis lid kreeg ik een mailbox vol met flirtverzoeken en melding dat ik berichten had of dat mijn profiel heel druk bezocht werd.
Om te kunnen kijken wie je bezoekt - klik hier.... staat in elke mail, klik je, dan kom je op hun betaal pagina natuurlijk. Na 50 flirts en tig bezoeken dan toch nieuwsgierig geworden om mij in te schrijven. 35euro voor een maand of 77 euro voor 6 maand.
Ok, dan maar 6 maand gedaan. Veel veranderd is er niet, veel meer kan ik niet doen.
Oh, en die bezoeken en flirts, allemaal vrouwen uit buitenland die met een rijke belg willen trouwen.

Ik had dan al betaald, dus dacht er het beste van te maken.
Maar als je iemand een bericht schrijft kan die dat ook niet lezen zonder eerst te betalen natuurlijk, een kettingreactie.

Trouwens! Ik had het al gezien bij de betaling, maar stond er niet echt bij stil tot ik deze pagina las: ik heb betaald met paypal MAAR in plaats van me het bedrag van 77euro te laten betalen bij paypal, heeft lexa me een machtiging doen goedkeuren voor 1000euro (enkel te zien achteraf in je paypal history). Heb me ingelogd bij paypal en dit direct geannulleerd, anders kunnen ze ongevraagd aan mijn geld, of automatisch verlengen zonder dat ik dat wens.
Opletten dus!

Zwakke punten
oplichters van dag 1, en als je niet oppast nog lang nadat je hun site niet meer bezoekt.
en zoals ik las geloof ik best dat ze je email adres doorverkopen.

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden