Voor gratis leden is geen plaats / aandacht meer

Voor gratis leden is geen plaats / aandacht meer

Ik wil wel even reageren op de antwoorden van Lexa.nl die je bij een aantal reviews kunt vinden.

Toen ik gratis lid werd, kon ik als gratis lid inderdaad geen berichten zelf verststuren, alleen flirts. Verder kon je wel degelijk ALLES lezen. En in de mailtjes die je kreeg stond netjes WIE je profiel bezocht had, WIE met je geflirt had en kon je alle berichten die je kreeg ook gewoon lezen EN er zelfs normaal OP ANTWOORDEN.

Sinds een jaar is dat allemaal beetje bij beetje minder geworden voor de gratis leden. Steeds werden er ZONDER ENIGE VORM VAN BERICHT meer en meer opties bij de gratis leden weggehaald. En al de verhalen hier lezende waarschijnlijk alleen maar om meer betalende leden te krijgen, die dan dus nog niet eens alles kunnen zo te lezen.

In al die tijd ben ik overspoeld met aanbiedingen van Lexa.nl om nog goedkoper een Full Membership aan te schaffen. De laatste tijd heb ik nooit meer zo'n mail gekregen, maar zijn wel alle gratis opties bij me geblokkeerd en krijg je overal zo'n commerciele pop-up om een membership te kiezen om iets wat voorheen gewoon kon, nu betaald te kunnen doen.

Dus alle dames die mijn profiel bezocht hebben en me misschien wel een bericht of een flirt gestuurd hebben, excuses dat ik (nog) niet heb kunnen reageren, want een gratis lid kan niet meer zien naar wie die moet reageren.

Als Lexa.nl echt een beetje ballen heeft, luistert ze serieus naar deze klachten en is ze ook zo flink om de gratis opties voor de gratis leden weer gewoon terug te zetten.

Zwakke punten
Totale miscommunicatie naar de gratis leden toe. Adverteer dan ook niet je gratis lid kunt worden, als je verder toch niets MEER kunt. Dan kon namelijk wel voordat Lexa de datingsite overnam van match.com. In minder dan een jaar hebben ze wat voorheen probleemloos kon, volkomen ontoegankelijk gemaakt voor gratis leden.

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden