Lokketjes op het einde van lidmaatschap en fakers

Lokketjes op het einde van lidmaatschap en fakers

Ben je net nieuw op de site na voor 3 maanden te hebben betaald krijg je wel wat reakties. Flirts, mailtjes. Maar als je er een tijdje (bij mij dan) opstaat zakt het in tot 1-2 bezoekjes per dag. Nu loopt mijn lidmaatschap over 4 dagen af en ik heb "plotseling" ca 30-40 bezoekjes per dag ?? Mijn profiel en foto zijn niet veranderd. Statistisch gezien kan dit dus niet. Ik zal dus nu waarchijnlijk met mijn kop meer in de picture zijn op de homepage en in de mailinglijst om zo meer bezoekjes te creeeren en me langer lid te laten doen worden. Dus niet...

De fakers, plaatjes van leuke dames van in de 20-28 die zoeken naar mannen tot 45 of ouder zijn vrijwel allen NEP. Op de foto's zelf zie je meestal al een behangetje dat hier al 40 jaar niet meer voorkomt of een gebouw dat niet in Nederland staat maar in het Oostblok.
Eenmaal je mail gegeven krijg je een standaard mail en blijken ze niet uit Nederland, duh. Iedere keer met foto en ze vragen ook steeds om jouw foto's.
Bekijk de soucecode van de mail en gooi het ipnummer even in google... kun je lachen.

De lokmethode is nu anders, ze kijken een paar keer bij je en dan reageer je vanzelf wel een keer met je email. Advies, per contact een ander email aanmaken.
Iedereen die naar zo'n muts (lees maffiabende) geldovermaakt is te dom om te poepen.

Ik was helaas zo dom om bij lexa te gaan, voor dit dating gestakker betaal ik geen cent meer, gratis en anders de groeten.

Sterke punten
Goede inelkaar gekutselde website.

Zwakke punten
Is toch ook een oplichtersbende, zie mijn review.

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

1 reactie

Uiteraard gaan wij onze members niet drie of vier dagen voordat hun membership afloopt extra in de picture zetten. Het is toch juist leuk dat je nu veel reacties krijgt? Ongeacht wanneer dat tijdens je membership ook is. De meeste kans op een leuke date is wanneer het profiel volledig wordt ingevuld en er een foto bij wordt geplaatst.

Wanneer je andere members niet vertrouwd, neem dan gratis contact op met onze customer care afdeling. Dit kan per e-mail via de help / contact button op de homepage of per telefoon. Ons gratis nummer is 0800 350 3500.
Zij helpen je graag verder.
Succes met daten via Lexa.nl

Groeten,

Lexa.nl

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden