moeilijk..

Vind het modelsysteem wat lexa hanteert om een profiel in te vullen, niet zo geslaagd. Vooral ook door de mogelijkheid dat er zonder een persoonlijke profieltekst geadverteerd kan worden. Zo zijn de meeste profielen onpersoonlijk (op de foto na)en oninteressant. Wat ik er wel geleerd heb is dat “wijnproeven” als liefhebberij niet het zelfde schijn te zijn dan wijn drinken… zo zie je maar weer, ik heb ben nog lang niet uitgeleerd

Sterke punten
Ook op een niet al te beste site als deze, kun je natuurlijk wel een vriendin treffen�

Zwakke punten
het modelsysteem

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

reacties

De meeste profielen van vrouwen zijn niet interessant omdat ze toch geen moeite hoeven te doen om respons te krijgen. Als man zijnde mag je je WEL uitsloven. Dat komt enerzijds omdat vrouwen ten aanzien van dating plotsklaps ongeemancipeerd zijn. Ook zijn er veel meer mannen dan vrouwen op een site. De kans dat jij een normale vrouw tegen gaat komen is heel erg klein. De kans dat het je geld gaat kosten is 100%. Vergeet niet het automatische abonnement stop te zetten.

Wat opvalt is, dat goed/leuk/serieus ingevulde profielen bijna nooit online zijn, of na aanmelding vrijsnel de brui aan geven. Denk niet dat vrouwen het per definitie makkelijker hebben dan mannen, met het vinden van een relatie….uiteindelijk.. Als je tig mailtjes per dag krijgt, en een paar dagen geen tijd (of zin om je door die meuk heen te worstelen) hebt gehad, mag je aannemen dat het snel oploopt. en dan..? als ik een mailtje krijg van een vrouw die daar best beetje energie in heeft gestoken, maar ik heb er niet zoveel mee..gelukkig is dat geen dagelijks ritueel. En ja hier kun je heel makkelijk een menig en een oordeel over hebben, maar je weet niet of dat waar is, en zal zeker niet voor iedereen (vrouw) gelden. En ja dat niet iedereen druk is om mijn ego op pijl te houden… ;)

Uit onderzoek blijkt dat vrouwen veel kieskeuriger selecteren dan mannen. Dit komt onder andere door de zeer scheve verhouding tussen mannen en vrouwen. Vrouwen selecteren er volgens de 80/20 regel (80% van de vrouwen jaagt enkel op de top20% mannen. Hoor je tot de top dan is het uitzoeken geblazen. Ben je dat niet dan heb je ondanks al je kwaliteiten enkel toegang tot de absolute afvoerput van het vrouwelijk 'schoon' . Veel mannen zijn dan al blij dat ze wat aandacht krijgen. Ze hebben sex met zo'n vrouw maar gaan zeker zich niet binden aan zo'n vrouw omdat ze zich bijna schamen om haar te introduceren bij familie en vrienden. Daarom lees je in bijna elk vrouwelijk profiel wel een klaagzin over ons night stands; ze is gewoon niet voor herhaling vatbaar.

Maar beste mgtow, wat heb je nou aan respons…en wat kan jou een onderzoek schelen…wat misschien relevant is op het gros, maar wat je ook niet zeker weet (er zijn meer mensen die nadenken).. negatieve veronderstellingen kan iedereen wel maken,( waar of niet waar is niet relevant) dat is niet moeilijk. Je moet bij jezelf blijven , ander behoor je ook bij de meute. Dat er wel een dingetje is met het aanbod op dadingsites in het algemeen, dat idee heb ik ook wel. maar heeft met jou uiteenzetting niet zoveel te maken. En je hebt altijd mensen die aan statistieken voldoen.

Die onderzoeken waren een bevestiging hetgeen ik in de praktijk al ervaren had. Als man op middelbare leeftijd die zijn zaakjes prima op orde heeft ga je niet voor zo'n kortharige feministische (lees:overheersende) bitch die feitelijk nog minder aantrekkelijk is dan jezelf. Dat is namelijk het soort vrouw dat je via een site tegen zult komen. Dan ga ik liever daten met een Oekraïense.

'zaakjes op orde heeft'... zei de man die schuilt achter een paar letters en vol met vrouwenhaat citerende commentaren plaatst.

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden