Lexa

Ok, ik ben een half jaar lid geweest, volgens het advies van Lexa. Je had er volgens een half jaar voor nodig om iemand te vinden. Ik schrok me kapot, ik kreeg meer dan 1300 bezoekers, ongeveer 275 flirts en net zoveel berichten. Als ik een paar uur erachter zat dan had ik zo 2 a 3 telefoonnummers per uur. Het was ook meer een luxeprobleem, maar het is duidelijk dat iedereen zich kan inschrijven en de jacht wordt op je geopend vanaf het moment dat je staat ingeschreven. Hoe moest ik hierop reageren? Er gaat ook best veel tijd inzitten en sommigen zijn toevallig altijd online als je op de site komt. Ik heb afgesproken met een aantal mannen die mij serieus geïnteresseerd leken. Volgens mij hebben de meeste mannen bindingsangst. Vaak wonen ze ook nog bij hun moeder en die staat op nr. 1.

Sterke punten
Het is best leuk.

Zwakke punten
Iedereen kan zich inschrijven, er zitten een paar debielen op.
Het is best duur.
Het kost veel tijd alle berichten te beantwoorden.

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

5 reacties

Het is dan de kunst om niet domweg op het uiterlijke af te gaan, maar goed naar de inhoud te kijken. Dek de foto af. Kijk dan naar de beste profieltjes en de mailtjes van iemand die tenminste de moeite genomen heeft iets leuks te schrijven. Als je er 10 leuke gevonden hebt, schrijf ze dna allen aan en kij pas dna naar de foto. Wees dan ook zo eerlijk om dan in zee te gaan mocht die persoon niet helemaal aan jouw uiterlijkwensen voldoen, (hoe meer eisen je stelt hoe moeilijker het wordt iemand te vinden en van een mooi bord kun je niet eten!). Zo krijg je iemand die tenminste bij je past en niet een of andere debiele casanova die je met gelikte praatjes en valse beloftes je weet te strikken, succes!

Er moet toch iets zijn dat je aanspreekt. Als je iemand ontmoet in een café heb je ook geen blinddoek om. Natuurlijk kijk je eerst of de inhoud je bevalt en dan pas naar de foto (ik ben geen man...). Maar het is toch ook raar als iemand op de foto bv. geen grijs haar had en bij de ontmoeting wel. Een meest recente foto is wel zo eerlijk.
Je weet toch nooit wie je voor je hebt, dat merk je pas bij een ontmoeting in het echt; er zit een groot verschil tussen geschreven en gesproken woorden. Er staan bv. ook veel ict-ers ingeschreven en die zijn online toch iets spraakzamer en spontaner dan in het echt. De 'debiele casanova's' die liegen kunnen dat toch niet zo lang volhouden, deze willen meestal zo snel mogelijk afspreken, want ze willen scoren. Ik bedoelde eigenlijk met debielen de 'nerds' die constant online op Lexa zitten en dus hele dagen achter hun computer zitten.

Klopt wat je zegt, Diana. alleen kun je zelf ook ervoor zorgen dat een man jou meer aanspreekt, door niet zulke hoge eisen aan iemand te stellen. Niet iedereen komt in het begin goed uit de verf. Ik heb bijv. zelf 3 handicaps. Ik zie minder goed, hoor minder goed en heb Asperger. Helaas is met name het laatste voor vele vrouwen al een reden om af te haken, zonder dat ze erbij beseffen dat mensen met Asperger over kwaliteiten beschikken. Ze werken iha veel harder, zijn vaker veel enthouiaster, veel gemotiveerder en zijn ook veel betrouwbaarder, (spreken bijna nooit niet de waarheid). Met name bij internetdating denken vele vrouwen daar wel Mr Perfect tegen te komen, maar dat zijn dan weer die zog Casanova's, de hartenbrekers onder de mannen.

Je kunt maar beter niet direct zeggen dat je Asperger hebt, lijkt mij. In ieder geval niet bij een eerste date, als het goed klikt en het wat serieuzer kun je dat altijd nog zeggen.

Het klopt, Diana. Asperger is inderdaad ook iets waar je niet meteen mee moet komen, (helaas, maar waar), maar anderzijds. Als je ermee wacht tot bij de ontmoeting en het valt dan iemand op en die wil dan omwille van Asperger niet een tweede keer afspreken, dan weet je al meteen dat zo'n iemand het gewoon niet waard is. Helaas zoeken de meeste dames nog altijd een Mr Perfect. Als je kijkt naar programma's als Opgelicht dan kom je er snel genoeg achter dat die gelikte beren ook niet altijd mensne zijn, waar je mee in zee moet gaan. Zij maken guigantisch misbruik van hun uiterlijk en hun gladde praatjes. Anderzijds heb ik ook geen enkele medelijden met die vrouwen die voor tienduizenden, zonet tonnen opgelicht zijn. Zij zijn gewoon voor zo'n iemand gevallen, zonder ook maar een beetje goed uit hun doppen te kijken!

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden