oplichters

Op veel andere advies sites staat lexa vrij hoog, dus dacht ik het te proberen.

Nu ik door ze ben opgelicht heb ik het idee dat ze betalen om zo hoog op die websites te staan want dit gaat nergens over . (ook na het zien van de scoren hier)

Ik had in eerste instantie gebruik gemaakt van de drie dagen trail en daarna het account open laten staan terwijl je deze dan niet meer kunt gebruiken. In die tijd kreeg ik een bericht van iemand die heel interessant leek, dus toen ik toch een korting toegestuurd kreeg besloot ik het een maand te proberen.

Zelfs zonder dates besloot ik het account te verwijderen, het lag niet aan de aandacht of het aanbod. Natuurlijk zat er wel wat interesants op en kreeg ik voldoende aandacht. Maar de site is eigenlijk zo goed als niet fijn te gebruiken, zeker niet als de andere de app gebruikte. Want bij de app werkten berichten als een chat interface terwijl het op de website nog op de ouderwetse jaren 90 mail manier werd weergegeven waar je een extra scherm nodig had om oude berichten terug te lezen.

Ik annuleerde het ruim optijd, maar schijnbaar werkt de website daar ook niet. Ik kreeg direct na het afmelden een mailtje met een aanbieding. Maar echt afgemeld was ik volgens lexa niet, bleek 4 dagen later. Dus ze schrijven lekker de volle prijs voor een maand weer af.
Toen ik het terug riep met Paypall (en daarna via hun het abonnement annuleerde) schakelde ze het abonnement uit, maar hielden ze het geld wel.
Toen ik een week later melde dat ze mij mijn geld echt terug dienen te geven kreeg ik in eerste instantie de opmerking. Je moet bij paypall de issue sluiten dan krijg je het terug gestort.
Ik zei dat de issue daar al gesloten was, en toen kreeg ik een bericht terug : Ow dit was mijn fout, je abonnement gaat nu opnieuw in.
Ik heb het account al opgeschort en wil er absoluut niet meer heen.

Niet heen gaan dus! oplichters!

Sterke punten
/

Zwakke punten
Het is onmogelijk om via hun "Officiele" weg het abbonement af te zeggen, ik heb het via paypall moeten doen.
De berichtgeving via de website is onmogelijk waardoor je eigenlijk geforceerd werd de app te gebruiken.
Je krijgt regelmatig meldingen van nieuwe berichten terwijl je die niet hebt.
*gratis* voordelen zijn niet gratis, ze linken je alleen naar de betaalde pagina door.

Ze jatten gewoon je geld en ik ben niet het enige slachtoffer

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden