waardeloos.....

Ik ben pas lid..
Ik heb gelijk mijn membership opgezegd door de volgende redenen:

Ik heb zo,n 25 berichten verstuurd waarvan er maar 5 zijn bekeken en de overige 20 personen echt online zijn geweest. Dus, zijn er maar 5 betalende leden op de 25?? Ik had de optie control genomen. Hiermee kun je zien of je berichten gelezen worden ja of nee.

Verstuur ik een bericht naar iemand die met mij geflirt heeft , wordt deze wel gelezen, daarna stuur ik nog eens een flirt en zij flirt terug. Deze persoon heeft mijn bericht gelezen en flirt nog een keer met mij, waarom stuurt deze persoon geen bericht naar mij, als je kan lezen, kun je ook versturen. Ik heb gevraagd aan deze persoon als ze ook iets kon zeggen of als ze een robot was. Geen antwoord op gekregen. Ik denk ik stuur nog 1 bericht. blijkt dat ik dat niet meer kan omdat ik "gebacklist"ben, vreemd. Zij stuurde de eerste flirt en las al mijn "keurige" berichten.

Een ander persoon stuurt mij een bericht met de vraag als ik binnenkort bij haar in de buurt kom. Ik antwoord hierop en vertel wat over mijzelf en ja wat ik eigenlijk al wist, zij antwoord niet meer.
Er klopt gewoon iets niet. Onbetaalde leden kunnen alleen profielen bekijken en verder niets, ja een flirt sturen.
Ik heb eenmaal contact gehad met iemand die geen betaald lid was door de chatmessenger te openen en daar mijn emailadres te noemen, ze kon wel lezen, maar niet antwoorden. Later wel een bericht in de mailbox gehad van haar. Je moet een beetje slim zijn om door de warboel contacten te krijgen maar het lijkt me niet de bedoeling dat als je betaald voor een dienst , je op deze manier te werk moet gaan.
Volgens mij is 90% een robot of fake. Waardeloos.

Sterke punten
mensen lekker maken met niets.
Mensen het zo moeilijk mogelijk te maken om contact te krijgen met iemand.

Zwakke punten
Alles.

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

2 reacties

het gaat al die date site,s alleen om je geld verder niets

Ik vind dat ze al die dating sites moeten aanpakken verwijderen het is allemaal oplichting

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden