Magertjes.....

Site ziet er strak uit, en na het aanmelden wordt je gelijk geconfronteerd met het invullen van het profiel. Dat vind ik goed, zo wordt je sneller overgehaald om wat meer van jezelf te laten zien. Op het eind wordt je verwezen anar een e-mailtje met een link om lexa volledig te kunnen gebruiken. Leuk, dus die link maar gelijk geopend! Volledig gebruiken klinkt prima!

Na het aanklikken van de link kom je op de 'startpagina'. Even een en ander rondgekeken, de 6 dagelijkse matches doorgespit, en hier kwam ik gelijk tot de conclusie dat je lid moet worden om contact met iemand te krijgen. Niks volledig gebruiken, alleen maar plaatjes kijken.

Nog even rondgekeken tussen de online members, en de meesten ver boven de voor mij interessante leeftijdscategorie (30-). Bovenaan worden zogenaamde nieuwe matches weergegeven, maar deze vallen voor meer dan de helft ver boven de genoemde 30, dus waar halen ze het vandaan dat dit matches zijn? Echt slecht.

Nu maar weer mijn profiel verwijderd, dat ging vrij makkelijk. Wel even opletten dat je tot twee keer toe helemaal onderin de pagina op een klein grijs linkje moet klikken. Eerst om te schorsen/verwijderen en daarna nog om niet alleen te schorsen maar daadwerkelijk verwijderen.

Sterke punten
- Vrij makkelijk, toch redelijk uitgebreid een profiel maken
- Aardig wat online members
- Makkelijk profiel te verwijderen

Zwakke punten
- Matching systeem is knudde met een rietje, zelfs harde leeftijdsgrenzen overschrijden ze met makkelijk 10 jaar!
- Misleiding in de welkomstmail en op de startpagina: "maak volledig gebruik van de site" wordt verteld, maar dan nog betalen om iets te kunnen doen qua contact.
- (te?) Veel vrouwelijke members van 35+ met minimaal 2 kinderen, da's voor een 27 jarige man net iets te gortig.

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

1 reactie

1 oktober wordt de BTW van 19 % naar 21 % En daar kan Lexa 2% extra opstrijken. Ik weet wel zeker Lexa de abonnement Fors duurder maakt. En dat geld gaat zeker naar franse meetic.

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden