OPLICHTERS!!

Deze site is echt puur bedrog. Je wordt er met vrij opdringerige manier naartoe gelokt. Je schrijft je gratis in en vervolgens krijg je allerlei meldingen dat verschillende vrouwen geïnteresseerd in je zijn. Maar om te kunnen zien wie en contact te leggen moet je natuurlijk member zijn, en dus eerst betalen. Wanneer je dat gedaan hebt, zie je dat er gewoon niets van klopt. De mensen die in je geïnteresseerd zijn wonen ver van je vandaan, kloppen qua leeftijd gewoon niet. Ik zou nooit een profiel gaan bekijken van iemand die 200 km verder woont en 20 jaar ouder is, maar goed. Het doet mij vermoeden dat veel profiels gewoon nep zijn, en bezoekjes etc random door een computer worden gegenereerd.

Daar komt dan nog bij dat wanneer iemand online is, je nooit, maar dan ook nooit een berichtje terug krijgt. Vaak is iemand gelijk offline wanneer je een berichtje stuurt. Erg opvallend allemaal.

Kort gezegd: mijn vermoeden is dat de meeste profiels nep zijn en dat je gewoon gelokt wordt om te betalen door gebruik te maken van je zwakheid, nml dat je op zoek bent (want dat is de reden dat je je inschrijft).
Echt niet doen!!!

Ik heb me inmiddels met hetzelfde account op een gratis dating site ingeschreven en heb volop berichtjes, heb gechat, geskyped etc. Bij Lexa nada, noppes! Dus ik geloof echt niet meer in die betaalsites: die zijn alleen uit op je geld. Op die gratis sites heb je alles waar je bij Lexa voor moet betalen.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
- profielen lijken nep
- aggresieve methoden om je te laten betalen, gebruik makend van je zwakheden
- bezoekjes en flirts lijken random geselecteerd door een script
- partnervoorstellingen lijken in de verste verte niet op wat jij zoekt (en opgeeft)
- nul komma nul resultaat na een maand (wel saldo op bankrekening verminderd)

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

3 reacties

Hallo, zag je reactie over Lexa. Heb me 2 weken geleden ook laten verleiden maar merk ook dat het erg veel nep is. Je zegt dat je een leuke site hebt gevonden waar het allemaal wat eerlijker en leuker is. Die site mag je me geven als je wilt. Alvast bedankt...
Gr. B.

Geachte Jasmijn,

Zou u zo spoedig mogelijk contact met mij op kunnen nemen? Wij zijn op zoek naar mensen die in dezelfde situatie hebben gezeten/zitten als u.

Met vriendelijke groet,

Berry van Asch
Tros Radar
[email protected]

Beste,
ook ik heb me gratis aangemeld bij Lexa. Kreeg heel veel bezoekers en members die geïnterreseert waren.Toen betaald voor full member en vervolgens control member. Ik kreeg flirts en meldingen van vrouwen die wachtten op een antwoord. Vervolgens kijken wie dat zijn en niets te zien.En als je een flirt krijgt en daarop reageert krijg je gewoonweg geen contact. Dit wordt gewoon onmogelijk gemaakt.Ik heb mijn membership opgezegt. Ben er klaar mee.

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden