Lexa = heel slecht

Lexa = heel slecht

- chat werkt slecht
- meerderheid dames is geen lid, dus kan je bericht niet lezen
- meerderheid is mbo
- veel slechte foto's
- weinig vrouwen die zich weten te presenteren
- doodvermoeiende clichés in de profielen
- frustrerend

Sterke punten
goedkoop
groot aanbod

Zwakke punten
weggegooid geld

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

2 reacties

Ik heb betaald voor 3 maanden maar heb hier veel spijt van. De website lijkt vol te staan met fake profielen. Daarnaast is het technisch een ramp, berichten die ik heb verzonden verdwijnen uit mijn verzonden items box. Als ik op de website kom onthoudt hij 9 van de 10 keer mijn login niet en krijg je in je gezicht een grote onvriendelijk banner om lid te worden.. Klik je op het inlog veld dan opent er een popup van lexamore. Hoe jaag je klanten weg?! mijn god wat een prutsers daar.

Daarnaast is er geen normale manier van contact te leggen met lexa, en mag je zelfs na het betalen nog voor elke extra feature dik geld neerleggen. Nee echt een belachelijke website dit. Abonnement direct opgezegd, jammer van het geld maar ik steun dit soort trieste sites niet.

Ik denk dat lexa gewoon gokt op allerlei losers die zich aanmelden en vervolgens alle troep voor lief nemen.

Blijf hier weg mensen. Relatieplanet is wat dat betreft 10 x beter, lekker duidelijk en het werk gewoon.

beste lezers, hoe frustrerend kan het zijn als vrouwen gratis lid zijn, kunnen zij uitsluitend antwoorden als de man een bericht aan hen stuurt, dus wat is gratis lid waard tov lid zijn, het beperkt de betalers totaal in de communicatie met de niet betalers. Ik heb het Lexa-team gevraagd: wat doen jullie aan al die fake ladies, die tot diep in de nacht strooien met hun interesses, hap je toe, krijg je meteen hun emailadres. En waarom staan er legio op uit Brazilie, Dominicaanse republiek enz. Iergernis 1 is: iemand kijkt op een profiel en dan wordt de bekekene gemeld: die of die heeft interess: kulkoekm die keek ff en meer niet, niks date, niks interesse. ik stelde voor en dat is niet ongebruikelijk, meld: die en die bekeek jouw profiel maar liet geen bericht achter. Professor Lexa schreef, wij melden geinteresseerd, punt uit. Op fake ladies gaat men niet in. Zoals in de eerste reactie staat, een ordinaire firma die als velen de bootjes afhouden, want meer hebben ze niet in huis, rommel, ik adiviseer: kies Parship, het is daar normaal dat er gekeken en geschreven wordt, A

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden