Ook met betalen ontkom je niet aan spammers en fakers.

Ook met betalen ontkom je niet aan spammers en fakers.

Veel berichten ontvang ik niet via Lexa, maar de meeste berichten die ik krijg, zijn nogal dubieus. Namelijk van gebruikers zonder enige informatie over zichzelf en al helemaal geen foto. Er staat ook altijd wel een mail adres in of een link naar een dubieuze website en het was in drie van de vier gevallen in gebrekkig Engels. Erg verdacht dus. Wat me ook opviel is dat tot in ieder geval twee keer de teller van het aantal bezoeken niet omhoog ging. Het lijkt mij in ieder geval dat je een site moet bezoeken, alvorens er een bericht achter te kunnen laten. Ik denk nu dus dat ofwel Lexa niet helemaal waterdicht is, of dat men het gewoon toelaat. Het lijkt me vrij sterk dat deze spammers net zoveel betalen als ik, of er moet natuurlijk veel te halen zijn. Ik had een half jaar genomen en dat duurt nog tot november. Maar ik kijk het nog 2 maanden aan en dan ben ik pleite. Via hyves of myspace kan je ook hele leuke msn-contacten opdoen en als het meezit kan je van daaruit ook wel een afspraakje maken. Bovendien is het gratis en spammers en fakers tref je dus evengoed op betaalsites. Daarmee is het voor mij meteen de laatste keer geweest dat ik voor een site ga betalen.

Sterke punten
De zoekfunctie en het aanbod zijn zeer goed vergeleken met andere sites, die ik geprobeerd heb (Parship en nog een paar gratis sites). Hoewel ik van het aanbod nog moet zeggen dat het slechts op het eerste gezicht goed lijkt. Ik heb denk ik nog te weinig berichten verstuurd om succes te kunnen verwachten.

Zwakke punten
-Ondanks dat je ervoor betaalt, word je nog steeds lastig gevallen door spammers of prostituees. -Al die extra memberships zijn misleidend, maar dienen natuurlijk voor Lexa wel een doel, wat ik verder niet hoef toe te lichten. -Het uitschrijven had wel wat duidelijker mogen zijn. Okee ik heb het gevonden, maar het kostte me meer moeite dan ik gewend ben. De moeilijkheidheid om de uitschrijflink te vinden, zegt denk ik vaak wel wat over het aantal mensen dat wil uitschrijven. Over onderstaande zwakke punten heb ik alleen nog vermoedens: -Ik vind de succesverhalen op lexa erg cheap, alsof men ze zelf uit de duim heeft gezogen. -Dat sommige nieuwelingen binnen een dag honderden bezoeken krijgen en meer dan honderd flirts, doet me vermoeden dat de man/vrouw ratio erg ten gunste van de vrouwen is. -De negatieve verhalen die ik hier lees, komen doorgaans betrouwbaarder over. Misschien heeft Lexa medewerkers, die hier en daar positieve reviews posten. Het is wel frappant dat ze de negatieve stroom kritiek niet bij kunnen benen.

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

reacties

Het is trouwens wel mogelijk te posten zonder op het profiel te komen. Eigenlijk is deze optie belachelijk, maar goed.

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden