kut

het is mij nu al voor de 5de keer gebeurdt dat zodra ik mijn e mail aderes of tel nr. weergeef dat ik geen verbinding meer kan krijgen met mijn moogenlijke geluk in de toekomst. bedankt knuz voor jou valse hoop die je geeft. geef mij verdomme maddam j weer terug.

Zwakke punten
totaal geen medeleven met alleen levenden. geef ze hoop , en trap ze dan 2 keer zo ver de grond in

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

7 reacties

eeehh misschien je pc eens na laten kijken?

tuurlijk. dit gericht krijg ik al een aantal jaren . vreemd alles gaat goed , tot dat je gegevens uitwisseld. heel apart, dit is al de 5e keer

neem dan eens contact op met de knuzredactie
je kunt hier wel over bezig blijven maar misschien ligt het WEL aan je pc ( firewall of familliefilter?)Of heb je een ban van knuz?

Beste Rat,

Graag een mailtje naar [email protected] . Dan kunnen we kijken wat er aan de hand is. Wellicht kun je daarna een serieuze review over onze datingsite schrijven, want dit is meer een vraag aan de redactie.

Groet,

Sonja
Team Knuz

heel apart leeuwtje, jij zit er op als een geit op een haver kist, jij bent ook niet te traseren op knuz. (onder 60 verschillende nummers )

Hoe kun jij weten dat ik niet te traceren ben op knuz?
je kon er toch niet op?
ik heb niets te verbergen hoor.... ik gebruik soms mijn eigen naam en soms mijn naam die ik op knuz ook heb namelijk ....... nee dat mag je zelf uitzoeken
ik was je behulpzaam met de tip om de redactie te contacteren maar dat word me niet in dank afgenomen..... meteen gefrustreerd ! DAT vind ik heel apart!!!

Wat een waardeloze website is knuzz geworden,buiten het feit dat t ook nog als gratis betiteld wordt maar je deels toch kan betalen,doe je dat niet dan worden ongevraagt op de homepage jou gangen daar even tentoongesteld nee nee knuzz is lang niet meer wat het was ,met de vele nep profielen en in ben het met bovenstaande schrijfster eens na een keer of drie chatten wissel je wat gegevens uit en pats boem je ligt eruit en komt er ook niet meer op ,het is nu 2016 mijn laatste chat was met een Eindhovens dame helaas zal je niet meer spreken tenzij ik je ooit tegenkom ,maar weet dat het niet aan mij lag maar aan die knuzzz s...hit...of was je toch stiekum een man!?

Bye the way zoek elkaar op in de kroeg gezellig en verknoei je tijd niet met deze online onzin!

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Knuz
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden