vreemd

Heel vreemde site eigenlijk, door omstandigheden tijd niet ingelogd, en dan probeer je op de site te komen, (wachtwoord enz klopt) maar wat je ook probeert je kan alleen maar je profiel bewerken. En bij "contact" een klacht achter laten onmogelijk. want dan moet je credits hebben. Terwijl ik op mn e-mail adres bericht krijg dat er gereageerd is op mn profiel. Wat ik dus nooit te lezen krijg.
Beetje vreemd toch?

Sterke punten
geen

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

2 reacties

Beste Heleen,

We zijn nu juist bezig met het bouwen van een functie om te zoeken op afstand. Als je op de pagina 'mijn profiel´ binnenkomt, dan is het verplicht om je postcode achter te laten. Dat staat beschreven op de door jou aangegeven pagina. Als je postcode ingevuld is, dan kun je gewoon alle functies weer gebruiken. Je kunt gratis contact opnemen met [email protected] voor meer informatie of hulp.

Groet,

Sonja
Team Knuz

Ik denk dat dit iets anders is, je zit nu in het menu om je profiel te bewerken. Voorheen kon je dan meteen naar je berichten en je profiel via het menu bovenaan, nu staat het aan de zijkant van het scherm door die nieuwe layout. Oude berichten staan in het archief maar daar kan je wel bij . Heb zelf namelijk ook even gepuzzeld.

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Knuz
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden