Dank je !

Heb veel sites gezien.
4 dagen Knuzzen leverde mij de love of my life!.
Hier dus wel degenen die echt naar elkaar op zoek zijn.
Geen flirters en gelukzoekers.
Echte mensen.
Ben erg gelukkig nu
Ben knuz heel dankbaar.(nerd)

Sterke punten
Eenvoudig, Recht door zee, en kennelijk een site waarop alleen echte mensen zich willen melden omdat een ieder die zich hier inschrijft zich realiseert dat dit voor ""het echhie"" is.

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

7 reacties

hoi Willem
Jij hebt de speld in een hooiberg gevonden veel geluk samen!
Ook op knuz zijn een hoop mensen niet voor het echie en zijn er genoeg fakers te vinden.
Ik krijg ook langzamerhand steeds meer het idee dat knuz meer een gezellige ontmoetingsplek is geworden voor heel veel mensen die al een partner hebben dan dat het een echte datingsite blijft...
Voor mensen die echt serieus op zoek zijn naar een fijne relatie ( zoals ik ) is dat best wel jammer soms ............

Hoi Leeuwtje,

Ik herken me totaal niet in jouw verhaal.
Er is twee keer een contact ontstaan. De eerste was een echt mens, maar duidelijk niet mijn type, edoch wel eerlijk en zichzelf.
Het 2e contact was zo ontzettend raak. Dat is met geen pen te beschrijven.
En als jij vindt dat ik de speld in de hooiberg heb gevonden?
Ja dat zal dan wel.
Ik heb denk ik het goede padje gevonden. Want allebei de reakties die ik kreeg waren echt. Denk dat dit zat in de manier waarop ik mijn profiel heb ingevuld.

Ik heb in dat profiel heel nadrukkelijk duidelijk gemaakt dat ik niet op zoek ben naar een: mooi plaatje met een praatje, maar naar iemand met inhoud. Immers, als je ouder wordt is het dat wat over blijft. Heb daar vervolgens bewust geen foto bij gedaan. Wilde niet herkend worden door mijn personeel, en al helemaal geen hijgende secretaresses of boekhoudkundig personeel aan mijn broek. Ik wilde ook dat iemand geinteresseerd in MIJ zou raken, ipv doorklikken op uiterlijk. Als je 57 bent, ben je geen jonge god meer!
Vervolgens heb ik aangegeven dat dat plaatje er wel zou zijn voor wie reageert. En daar heb ik me ook aan gehouden.

Tegen de tijd (2e mail) dat die plaatjes over en weer gingen, hadden we inhoudelijk al zoveel info uitgewisseld dat de interesse in elkaar er al was.
En vervolgens was het op het 1e moment van ontmoeting ook nog liefde op het eerste gezicht. We hebben als 2 onhandige pubers gewandeld met na een paar uur een enkele voorzichtige kus en twee handen die elkaar zochten.
Toen ik haar weer terugbracht naar ons ontmoetingspunt wist ik gewoon dat dit nooit meer over zou gaan.
Ze is zo ontzettend alles wat ik niet ben. Ze is zo gevoelig en attent. Als ik bij haar ben ben ik veilig en thuis. Echt thuis. En geloof me, dat heb ik nooit gehad. Ook niet in een eerder huwelijk dat ruim 30 jaar bestond.

En ja, het zal een kwestie van tijd zijn dat ik haar de ring geef die onze liefde bezegelt. Maar eigenlijk is dat niet eens nodig. We weten het zo ook wel van elkaar.

Een paar andere dingen wil ik ook nog wel meegeven: Je krijgt wat je uitstraalt. Veel vrouwen beginnen over knuffelige knuffel in hun profiel en als hobby koken en meer van dat fraais.
Kijk om je heen, en dan weet je dat dat het beeld is dat mannen van vrouwen behoorden te hebben in de vijftiger jaren van de voorgaande eeuw.

Durf in je profiel neer te zetten wie JIJ echt bent, en dan lukt het wel. Zeker weten.
Schrijf desnoods dat je een teringhekel hebt aand e keuken als dat echt zo is. Dan vind je wellicht eenv ent die niets leuker vind, en blijven al die hufters die een huishoudster zoeken of een avontuurtje met veel genot voor edele delen en maag, vanzelf weg.

Groet,

Willem

geloof me dat ik duidelijk ben in mijn profiel en durf op te schrijven wie ik werkelijk ben en aan mijn profiel ligt het niet...
maar ik vind je wel een beetje naief... sorry dat ik het zeg Willem
hoe lang stond je op knuz? 4 dagen? lucky you...
als je meer als 2 jaar op knuz bent dan weet je wat er te koop is daar.......
nogmaals geniet van elkaar en be happy

Moin Leeuwtje,

Noem het naief, misschien had ik Guus Geluk moeten heten. Kan ook zijn.
Realiteit is dat ik heb gehandeld volgens een plan in mijn hoofd dat al een paar jaar had gerijpt.

Vermoedde al wat je schrijft: Je bent er al langer en hebt kennelijk wel het 1 of ander voor je kiezen gehad. Sorry dat ik dat zeg, maar ""er langer zijn"" is op zich ook al geen goed signaal.

Net als dat ik zelf bij het doorkijken van profielen en matches de knuffelige kokers opzij heb gezet, heb ik dat ook gedaan bij profielen die duizenden keren waren bezocht en er desondanks nog zijn. Reden: of niet serieus, of avonturierster, of door een berg anderen kennelijk ook de moeite al niet waard gevonden. Ik weet het, het zijn vooroordelen, maar dat is wel zoals het werkt. En dat is niet naief. Dat is verkooptraining. Marketing zo je wilt.
Iets dat lang ""staat"" is namelijk een slecht teken. Vergelijk "de auto die lang in de showroom staat"". Die verdwijnt op den duur ook naar de achterste hoek van het buitenterrein omdat iedereen er aan voorbij loopt. Hoeft die auto helemaal niet slecht te zijn. Is alleen niet aantrekkelijk (meer). Dus komt er na verloop van tijd een opkoper die zo een ding voor een klein bedrag overneemt, er ferm aan poetst, een pak chroom op plakt, mooie velgen onder plakt en het interieur doet en soms het exterieur wat aanpast. (skirtjes, andere grille, dikke taartschep (vleugel) op de kont). Dan verschijnt die kar op een andere plek voor veel meer geld en is dan veelal een gewilde prooi voor jongeren (of degenen die zich nog jong voelen) en die er nog jaren gelukkig mee zijn.

Misschien is uitschrijven, poosje niet zichtbaar zijn, en na een tijdje je op totaal andere wijze opnieuw presenteren dan wel de oplossing.

Als ik jou zo mee maak zou je het wel degelijk waard zijn om meer van je te willen weten.
Maar goed, ik heb al gevonden wat ik zocht. Dat wil ik niet meer in de waagschaal zetten. Daarvoor is dit te goed.

Mijn Joke zegt dat ze het prima vindt dat ik jou wat meer uitleg geef en even met je mee denk. Ze zegt dat ze jou ook het geluk gunt dat wij inmiddels hebben.

Overigens, als mijn profiel na een paar maanden niet de reaktie had opgeleverd die ik wilde, dan had ik ze zeker verwijderd. Dat zal ik in de komende weken zeker doen, maar ik laat ze nu nog even staan, omdat ik anders ook niet meer kan reageren op deze review denk ik.

Groet,

Willem

advies?
nee dankje! dat was niet de intensie van mijn reactie
het op nieuw inschrijven en verfrissen van profiel
Tijdje onzichtbaar.... allemaal al gedaan
ik ben er nog "maar" 2 jaar ik ben nog maar een broekkie in knuzland
omdat jij nou toevallig meteen geluk had heeft er niets mee te maken of ik me nu wel of niet goed "verkoop" willem en maakt jou geen relatie therapeut
oja enne je profiel kun je gewoon weghalen hoor , deze site staat helemaal los van knuz
stel je voor dat er een nutteloos profiel op knuz staat zeg........................

Moin Leeuwtje,

Neen, ik ben geen relatietherapeut. Hooguit nieuwsgierig waarom het voor mij wel werkte
en voor jou niet.

Heb alleen wat zaken opgeschreven die in me opkwamen. En ... zie het niet als verwijten, of poging tot inmenging. Zo was het zeker niet bedoeld.

De waarheid is, ik kreeg 2 reakties, en die waren allebei echt. Ik heb jouw ervaringen dus niet.

Enne,......... ik ga direct nog effe langs knuz om te deleten. Dank voor de tip.

Willem

Hoi Willem,

Mijn eerste reactie is: Hè?? We zien dagelijks veel uitschrijvingen omdat mensen de liefde van hun leven hebben gevonden, via Knuz of op een andere wijze. Wat leuk dat het bij jou al zo snel werkt zeg.

Voor Leeuwtje.

Je merkt dat er veel mensen zijn die lid blijven van de site en op zoek zijn naar vriendschappen. Dat is inderdaad zo gegroeid. Sommige mensen vinden het inderdaad leuk om te blijven, omdat ze leuke contacten hebben opgedaan. Ze geven dit vaak ook aan in hun profieltekst en hun relatiekeuze; vriendschap.
Je kunt in bij 'zoeken'/'uitgebreid zoeken' aangeven dat je alleen wilt zoeken op relatie en date, als je dan onderaan de pagina op 'alle zoekvoorkeuren (EN)' klikt, dan krijg je de personen die vriendschappen zoeken niet te zien.

Veel geluk!

Groet,

Sonja
team Knuz

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Knuz
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden