Knuz

Gratis site, met een groeiend aantal leden. Vrouwelijke leden zijn er ook wel, maar volgens mij word de site gedomineerd door mannen. Ik ben een jongen van 24, en ik mag toch blij zijn met mn uiterlijk al zeg ik het zelf. Van de 50 meiden die ik een bericht verstuur, beantwoorden er misschien 3?? Het is echt belachelijk weinig. Ik kan me er zelfs pissig om maken, al moet ik dat natuurlijk niet doen. Weet je, ik stuur nog 'leuke' berichtjes ook. Dus niet alleen maar, hoi hoe is het, mooie foto. Het is mij dus een raadsel. Gelukkig leuk contact met 1 van de weet ik veel hoeveel honderd die ik gemailt heb. Als dat em ook niet word, mag de site branden van mijn part. Veel succes ermee!

Sterke punten
Overzichtelijk, gratis, je ziet wanneer je verzonden bericht gelezen is.

Zwakke punten
Veel te veel slijmjurken/mannen. Redelijk weinig leden, vrouwen komen er denk ik alleen voor complimentjes, want sturen niks terug.

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

1 reactie

Misschien moet je profieltekst herzien? Wie weet staat er iets op waar vrouwen al meteen van afknappen. Vrouwen krijgen erg veel berichtjes en als je uit beleefdheid iedereen maar moet beantwoorden, heb je er een dagtaak aan. Als ze zien dat het bij voorbaad al geen match is, is reageren verspilde moeite. En als ze een " geen interesse" sturen, uit beleefdheid, krijgen ze nog vaak een uitbrander ook!
Dus misschien ligt het aan je profieltekst.
Succes verder, hoop voor je dat die ene de ware is!

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Knuz
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden