klachten

Ik zelf heb niets met smilies

Sterke punten
Ik heb hier verschillende mannen ontmoet waar ik wel geen klik mee had maar wel leuke vrienden aan over heb gehouden.Ook word er serieus met klachten omgegaan.

Zwakke punten
Er word dan wel gereageerd op klachten maar als je alleen staat met je klacht word niets ondernomen dat is wel jammer dat er meerdere mensen eerst over het zelfde moeten klagen.

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

3 reacties

Mijn ervaring is dat er wel degelijk actie werd ondernomen toen ik een klacht had en binnen 2tal weken was de klacht naar mijn tevredenheid afgehandeld.

Vergeet niet dat er trollen zijn die een afwijzing niet kunnen accepteren en nep-klachten posten. Dus is het alleen maar goed dat ze daar goed op controleren.

Als je invult, 'vriendschap' dan wordt je profiel gewoon weggehaald als ze vermoeden dat je vreemd wil gaan. Gesprekken worden uitgelokt, ik vermoed door de moderators, ze hanteren een soort hyves ipv een datingsite, en ben je te snugger, hop, blokkeren ze je account. Als ik invul, ik zoek, 'een vrouw', dan snap ik niet waarom mannen op mijn profiel komen of sterker nog, kunnen komen, want een leeftijd contole kun je wel aanvinken, maar Jan en alle man, kan op je profiel komen. Ik heb dit aangekaart, maar de privacy wordt niet gewaarborgd. En ben je wederom te snugger, zet je duidelijk op je profiel dat je er niet van gediend bent, dan hop, wordt je account (IP) geblokkeerd. Knuz is dus kneus. Mensen, ga je daar niet aanmelden van het rammelt aan alle kanten, het stinkt een beetje.

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Knuz
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden