Fake

Ik ben al zolang bij knuz op de site en ben er kind aan huis geweest en dan met de vorige eigenaar. Ook geschreven hoe je er plaatjes in gastenboeken moet zetten enz.

Ook relaties gevonden die dan later weer stranden dus weer naar Knuz.
Wat me tegenwoordig opvalt dat is dat er zoveel mensen langer dan 3 maanden niet online zijn geweest, soms een hele pagina vol en die profielen blijven gewoon staan. Dat vindt ik op zijn zachts gezegt een behoorlijk minpuntje. Terug naar af is dat volgens mij. Bovendien zijn er zoveel Fakers dat de boel er krom van staat.
Ik ben nu wel genezen van de GRATIS Relatie site KNUZ.... (baby)

Sterke punten
Gratis in de maling worden genomen, ook door de tegenwoordige moderators.

Zwakke punten
Er zijn alleen maar zwakke punten.

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

14 reacties

Beste Kodak,

Vervelend voor je dat je kennerlijk een aantal slechte ervaringen hebt met Knuz. Ik lees ook dat je een aantal relaties hebt gehad met mensen via Knuz.

Ik vraag me voorzichtig af:
Waren je relaties via Knuz allemaal ook fake?
Is je reactie wellicht niet een ietsje overdreven?

Je opmerking over de profielen die lang niet ingelogd zijn geweest is prima. Daar gaan we op korte termijn iets aan doen. Verder gaan we dit jaar actief de site verbeteren en aanvullen met leuke nieuwe functionaliteiten.

De Knuz admin die dit heeft geschreven gaat een beetje kort door de bocht. Ik heb eerder bij het af melden als reden op gegeven dat er dames langer dan 3 maanden op de site staan en daar zou iets aan gebeuren. Dat was midden vorig jaar, dus 2010. Er is sinds die tijd helemaal niets veranderd. Smoesje dus. Het gaat gewoon om de aantallen leden en niet dat ze er overbodig staan, dat is gewoon irrie zoeken.

Over Fakers in mijn geval, ja dat waren er twee die er bij een afspraak totaal anders uit zagen en veel ouder dan in werkelijkheid. Ik kon ze op de afgesproken lokatie in eerste instantie niet eens vinden omdat ik de dames niet herkende. Zij mij wel.

De laatste waar ik op afgeknapt ben daar heb ik kort geleden een mail over geschreven. deze dame had 3 foto`s waarvan de eerste duidelijk 10 jaar ouder was dan de 2de en de 3de foto.
Na mijn reactie op dat profiel was ineens de eerste foto verdwenen en een reactie op mijn PB heb ik niet gekregen. Dat geeft te denken, fake naar mijn idee anders laat je de foto`s wel staan, zeker als je een reactie op je profiel krijgt lijkt mij.
En nee, mijn reactie is niet overdreven!

Als ik onderstaand bericht van de moderator lees krijg ik toch een beetje een lach kick want dat is eerder gezegd.
--------------------------------------------
Je opmerking over de profielen die lang niet ingelogd zijn geweest is prima. Daar gaan we op korte termijn iets aan doen. Verder gaan we dit jaar actief de site verbeteren en aanvullen met leuke nieuwe functionaliteiten

Beste kodak,

Niet alle wijzigingen zijn zo snel toegepast. Je moet keuzes maken. Zeker ook omdat we een volledig gratis dienst leveren en dus geen megainkomsten hebben waarmee we alles op korte termijn kunnen laten bouwen.

Dit jaar zullen we wel degelijk een aantal zaken goed en snel aanpakken.

Je geeft in je eerste reactie aan dat vrijwel alles zeer slecht en fake is. Ik vraag me gewoon af of het echt allemaal zo extreem slecht is wat we doen. Als je opleest website kijkt naar de percentages dat mensen rp of lexa aan zouden raden bij vrienden dan vallen die percentages beduidend lager uit dan het perentage voor knuz. Ik denk dat dat mede komt door onze actieve manier van review en beheer.

Kortom, we doen er alles aan om de site in de toekomst verder te verbeteren.

RP en Lexa wil ik het niet eens over hebben, daar ben ik allang klaar mee. Daar draait alles idd alleen om de pegels.

Profielen die maanden niet door de eigenaren bezocht zijn, zijn er zo uit te pikken en de HTML weg te halen van de server dat hoeft echt geen maanden/Jaar te duren.
Hier in zijn keuzes snel gemaakt en dat heeft niets te maken met gratis dienst leveren of mega inkomsten.
Ik zeg dat er Veel Fakers zijn en die moeten gewoon gewist worden van de site.

Onderstaande regel mag je nog een keer vertalen want die begrijp ik niet.
Als je opleest website kijkt naar de percentages dat mensen rp of lexa aan zouden raden bij vrienden dan vallen die percentages beduidend lager uit dan het perentage voor knuz. Ik denk dat dat mede komt door onze actieve manier van review en beheer.

Jeetje, ik lees een hoop frustratie. Nogmaals, vervelend voor je.

De reden van mijn typefout lag in het feit dat ik op mijn telefoon de reactie schreef en dat geeft soms wel eens een fout, sorry. Ik bedoelde dat je op deze website kunt lezen hoe mensen gemiddeld gezien de grote betaalde datingsites beoordelen.

Wij proberen verder o.b.v. input van leden de netjes te beheren. Uiteraard slipt er wel eens een profiel tussendoor. Profielen verwijderen van fakers of smsdiensten of soortgelijk doen we ook regelmatig. We verwijderen iedere dag zo'n 30 profielen op aangeven van leden. Wij kunnen dat betrekkelijk makkelijk doen omdat we geen geld verdienen aan het bestaan van een enkel profiel op de site. Wij gooien niet een profiel weg die (dat in tegenstelling tot een betaaldendienst) mogelijk ooit een keer over zou kunnen gaan tot een betaling.

Nogmaals, dit jaar zullen we een aantal zaken oppakken die zijn blijven liggen. Alle zaken die er liggen kosten steeds niet eg veel tijd. Alles bij elkaar is het wel veel werk. En dan moet je toch keuzes maken. Zaken als performance en beveiliging hadden afgelopen jaar onze eerste aandacht. Dit jaar volgen de functionaliteiten en de inhoud.

Wel, ik ben benieuwd wat er dit jaar dan komen gaat, zo nu en dan neem ik een kijkje en zie ik wel hoever de zaken staan. En anders denk ik dat ik het toch gewoon ergens anders moet zoeken in plaats van op Internet want het is en blijft een virtuele wereld waar je geen vat op hebt..

We zullen je niet verder teleurstellen :-). Ook offline of via andere kanalen een date of een partner zoeken is altijd goed om te doen. Hoe meer contacten die je opdoet des te groter is de kans op succes :-). Succes Kodak!

We hebben inmiddels de sortering aangepast. Verder hebben we nu standaard geactiveerd dat je leden die langer dan 3 maanden niet ingelogd zijn geweest niet meer vindt tenzij je dit expliciet in het zoekresultaat aangeeft. Je bent dus nu flexibel in de keuze hiervoor. We zijn nog aan het finetunen en testen, maar ik dacht, ... ik meld het alvast even :-).

Natuurlijk heb ik me uit nieuwsgierigheid weer even aangemeld maar helaas dat progje werkt echt niet wat je er op los gelaten hebt want ik krijg alleen maar:
Bekeken: 608 keer, Laatst online: lang geleden en zo zijn er nog tientallen. Maar als je het wilt dan wil ik je wel een handje helpen met de namen ta mailen zodat je die lang geleden aangemelde leden kan verstoppen want het werkt gewoon niet.

Kodak.

Geschreven door: Knuzadmin

We hebben inmiddels de sortering aangepast. Verder hebben we nu standaard geactiveerd dat je leden die langer dan 3 maanden niet ingelogd zijn geweest niet meer vindt tenzij je dit expliciet in het zoekresultaat aangeeft. Je bent dus nu flexibel in de keuze hiervoor. We zijn nog aan het finetunen en testen, maar ik dacht, ... ik meld het alvast even :-).

Bijzonder dat het niet werkt bij jou.
Als je het vinkje (in het soteerformulier) uitzet dan krijg je inderdaad iedereen te zien. Als je aangevnkt laat dan krijg je lang geleden ingelogde leden niet te zien.

Beste Kodak,

De leden die jij (en ook ik) op ingelogd=lang geleden ziet staan zijn de leden die net op de grens, namelijk op 13-10-2010 ingelogd zijn geweest op Knuz. Het zijn er ook slechts een paar (afhankelijk van je zoekopdracht meer of minder). Als je sorteerd op ingelogd dan staan deze personen in de laatste 2 of 3 pagina's en dan heb je er geen last van. De bewuste personen zullen morgen of misschien zelfs in de loop van vandaag uit je lijst vedwijnen.
We zouden voor het zoeken de grens iets kunnen aanscherpen zodat deze beter aansluit bij de controle vanuit de profielpagina. Ik zal dat op het moment dat ik ermee bezig ga even doen.

Ik vind het verder jammer dat je zo sterk en snel een negatieve mening hebt over zaken waarover je vanuit de achtergrond ervan (en de oorzaak ervan) geen kennis hebt. Het komt gewoon erg negatief over. Maar dan kan ook aan mij liggen natuurlijk :-).

Ja het zal als een rechtstreekse aanval overkomen maar dat is de bedoeling helemaal niet. Als je al zolang als ik met Knuz bezich bent en je komt telkens dezelfden tegen die er dan ook al zolang staan en nooit inloggen krijg je toch de pè in, wees eerlijk.
Dat is waar het om gaat en ik ben ongetwijfeld niet de enige.

Wat het zoeken betreft heb ik me vergist want in het reguliere zoeken in de lijst zie ik idd geen leden die langer dan 3 maanden op de site staan, behalve dan die restjes van een paar aan het eind maar dat stoort niet.
Als je op FOTO gaat zoeken krijg je echt de schrik van je leven die zijn er echt nooit, een enkeling daargelaten. Misschien een keer een account gemaakt en daarna nooit meer gekeken.

Over het onderstaande kan ik niet oordelen, doe ik ook niet omdat dat zaken zijn die ik niet meer weet dus daar kan je me ook niet over aanspreken want ik kijk nu als gewoon lid naar Knuz en niet meer als een vrijwillig medewerker.
Vroeger met de vorige eigenaar wel.
-----------
Ik vind het verder jammer dat je zo sterk en snel een negatieve mening hebt over zaken waarover je vanuit de achtergrond ervan (en de oorzaak ervan) geen kennis hebt. Het komt gewoon erg negatief over. Maar dan kan ook aan mij liggen natuurlijk :-).

Beste Kodak,

"Als je op FOTO gaat zoeken krijg je echt de schrik van je leven die zijn er echt nooit, een enkeling daargelaten. "

Bedoel je hiermee het foto-overzicht?
Met het foto-overzicht zijn we helemaal nog niet bezig geweest. Daarin zou inderdaad best nog het een en ander niet goed zijn doorgevoerd. Sterker nog, ik weet het wel zeker :-).

Het foto-overzicht zullen we dan ook z.s.m. aanpakken op dit punt.

Wat foto's betreft nog het volgende: er wordt hard gewerkt aan fotomatching. Dat is een geheel nieuwe manier van zoeken en vinden op Knuz. Je kunt daarmee foto's bekijken en beoordelen. Als er wederzijdse positieve beoordeling ontstaat dan worden beide leden daarvan op de hoogte gesteld met een mailtje.

Dus ook op fotogebied zal het allemaal beter worden op Knuz :-).

hoe groot mogen fotos zijn als je ze wilt plaatsen op knuz? heb zelf nl geen idee hoe ik ze moet verkleinen...

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Knuz
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden