discriminatie

discriminatie

een prima gratis site!\r\ner wordt door de dames alleen nogal eens gediscrimineerd naar leeftijd, je bent dan te oud enz. ik vind dat iedereen het recht op in ieder geval een eerste kennismaking heeft en dat dames die zich hieraan schuldig maken zonder meer verwijderd moeten worden. Je bent per slotte zo oud als je je voelt.\r\neen mentor bij het chatten heb ik ook niet zo nodig.\r\nhierdoor vergaat bij mij vaak de lust te chatten of actief op zoek te gaan.\r\noke?\r\nik raad wel al mijn kennissen aan deze site te bezoeken, en wil jullie ook wel linken op mijn site. \r\nverder zouden jullie kunnen denken aan het opsplitsen van de databank in interessante deelgroepen bijvoorbeel\r\n- kok zoekt kokkin\r\n-op dieet zoekt op dieet\r\n-saxofonist zoekt saxofoniste\r\nglobetrotter zoekt globetrotster om veel te trotseren\r\n\r\nidee?\r\nik hoor wel.

Sterke punten
overzichtelijk\r\ngratis

Zwakke punten
alles op een hoop\r\nje word gediscrimineerd (vooral naar leeftijd)\r\nvrouwen discrimineren te veel naar leeftijd (een oue lul kan nog best lekker zijn!)

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

2 reacties

Goed idee!!! Hahahahahahaha.
Dan mogen de dames, die wel eens zin hebben in een jonger ding dat zichzelf "oue lul" noemt, dus ook. :-D

Je vindt dat iedereen recht heeft op een eerste kennismaking??? En bepaal jij dan in je 1tje dat dat moet gebeuren? Als een vrouw jou te oud vindt dan heeft ze gewoon het recht om dat te vinden en dat heeft helemaal niets, maar dan ook niets, met discriminatie te maken!! Hoe zou jij het vinden als een vrouw van 90 op jouw profiel zou reageren??

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Knuz
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden