Jammer

Na enkele maanden te zijn ingeschreven bij Knuz, heb ik helaas toch moeten ervaren dat het niet allemaal zo geweldig is als het leek.
Positief is het gemiddelde niveau van de ingeschrevenen, zeker niet minder dan bij andere (betaalde) sites.
Maar als je een getrouwde viezerik ontwaart en je schijft de redactie, doen ze er niets aan. Het is mij twee keer overkomen en gaf me een nare smaak in de mond. Er wordt wel hoog van de toren geblazen, maar uiteindelijk laat men het gewoon gebeuren. Het ergste is nog wel dat één van de twee gevallen (man van 62) aantoonbaar naar jonge meisjes zocht.
En toen....toen merkte ik ineens dat in een doodnormaal mailtje naar iemand met wie ik sinds een week correspondeerde, woorden werden vervangen door sterretjes. Ik ben hier enorm van geschrokken. In de eerste plaats wordt nergens eerlijk vermeld dat men censuur toepast en ten tweede voelde ik me tot op het bot beledigd. Alsof ik vieze woorden zou gebruiken! Het gewraakte woord was overigens het onschuldige woord "roosjes". Toen ik hier een mail over stuurde, waar mijn gekwetstheid wel duidelijk uit bleek, kreeg ik een mail terug waarin stond dat de redactie van Knuz 'doodziek, ja, lees het goed, doodziek van mensen zoals ik wordt".
Daarbij volgde de aanbeveling me maar gauw uit te schrijven en het op een andere site te proberen. Dit alles op een onheuse, brutale toon. Ik voel me inmiddels nóg meer gekwetst. Ik ben geen grietje van twintig die bij die knulletjes op school gezeten heb. Wat denken ze wel? Omdat het gratis is, mogen ze zich alles permitteren?
Overigens is het helemaal niet zo gratis. Een mail aan de redactie kost geld, geen banners op de site kost geld en opgenomen in een speciaal bestandje kost geld. Dat laatste werkt trouwens niet.
Nee, ik hoop mijn contact van nu zeker te kunnen stellen en daarna zal ik zeker van de site verdwijnen. Jammer, want zoals al eerder opgemerkt, het niveau van de ingeschrevenen is goed (al kunnen sommigen inderdaad niet lezen) en het is leuk en sympathiek dat de site gratis is. Maar ja....daarmee maak je niet alles goed!

Sterke punten
Gratis gebruik
Behoorlijk niveau van de ingeschrevenen

Zwakke punten
Onwellevende redactie
Weinig daadwerkelijke controle op 'viespeuken'
Censuur, men leest de privé-mails

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

16 reacties

Gisteren heb ik de bovenstaande reactie geplaatst....vandaag ben ik van de site verwijderd. U kunt zelf uw conclusies trekken.....(Nee, men heeft geen reden opgegeven, ook niet toen ik er naar vroeg!)

Ik ben Koen en eigenaar van Knuz.nl. Vanuit het niets ontvangen wij een mail van bovenstaande mevrouw met o.a. de tekst erin dat ze het allemaal "schandalig" vond wat er gebeurt op Knuz. Ik heb heftig (en inderdaad zeker te heftig omdat ik op dit moment niet goed in mijn vel zit) gereageerd dat wij een dergelijke toonzetting in een eerste mail niet correct vinden en dat we inhoudelijk niet reageren op een dergelijke mail en toonzetting.

De reden dat het woord roosjes wordt overschreven met sterretjes is dat er iemand aan het spammen was. Deze persoon mailde honderden mensen op de site met een domeinnaam met daarin het woord roosjes. Hier hebben wij maatregelen op getroffen door tijdelijk dit woord aan te duiden als ongewenst en het te overschrijven met 6 sterretjes. De spammer hield er daarna gelukkig snel mee op.

Nu doet bovengenoemde mevrouw het net voorkomen of wij niet actief reviewen en niet actief ons werk doen. Nou, het is nu bijna 23:00 op zaterdagavond. Ik denk dat er maar weinig datingsiteredacties nu nog actief aan het werk zijn. Juist het netjes en actief reviewen en soms spammers actief blokkeren is iets wat veel mensen waarderen. Deze mevrouw heeft nu net een geblokkeerd woord gebruikt en gaat nu o.b.v. dit ene kleine voorval een enorm negatief mailtje schrijven en schrijft nu zelfs een enorm negatieve review. Jammer!

Ik zou zeggen, lees de rest van de reviews en oordeel zelf over Knuz. Knuz is 100% gratis en zoals u wel kunt lezen zeer begaan en actief als het gaat om haar leden.

Laatste nieuws van het KNUZ front: als ik bovenstaande reactie verwijder, wordt mijn profiel weer teruggeplaatst op de site. Ik heb bedankt voor deze chantage. Dan toch maar liever een betaalde site, daar heb je tenminste met professionals te maken.

Deze dame schrijft nu weer iets wat niet waar is. Heel jammer allemaal.

Zij heeft ons namelijk zelf gevraagd dat als ze zou zorgen dat deze negatieve review verwijderd zou worden dat ze dan weer terug zou mogen komen als lid op Knuz.nl. Wij hebben daarop gereageerd dat wij dat goed vonden. En nu zet ze ons neer als chanteurs ... erg jammer.

Nogmaals, Knuz is 100% gratis en betrokken, lees gewoon door de rest van de reviews heen en oordeel zelf. Knuz eindigde overigens ook in de Radar enquete op een gedeelte eerste positie o.b.v. reviews door leden. Die eerste plaats behaal je bij Radar niet als het allemaal echt zo slecht is.

Lees mee, een mail van de knuz-eigenaren! Spreekt helemaal voor zich.

Het is duidelijk dat je reactie niet zo bedoeld was. Om eerlijk te zijn herkende ik Koen ook niet in zijn reactie. We zien graag de review ingetrokken en zullen dan jouw profiel weer activeren. Dit geldt dan ook voor de ban die ik je opgelegd heb bij Relatieklik (om te voorkomen dat je daar negatief reageert over Knuz of Klik tegen de gasten). Dit laatste is echt om ons zelf in te dekken.

Graag zie ik dit ten goede gekeerd en positief afgerond.

Voor nu een fijn weekend en we horen het wel als de review van de website verdwenen is.

Dit is inderdaad de reactie van ons op het voorstel van deze mevrouw dat zij zelf de review zou laten verwijderen in ruil voor heractivatie van haar lidmaatschap. Niet wij, maar zij zelf stelde dit aan ons voor. Dat in tegenstelling tot wat ze eerder hier melde.

Overigens vinden wij het niet netjes dat ze nu zelfs besloten mailcommunicatie die in vertrouwen is gevoerd openbaar maakt. Wederom erg jammer.

Wij zijn een gratis datingsite die geen geld hebben voor grote reclamecampagnes. Wij zijn daarom erg gebaat bij positieve reacties en mond op mond reclame. Dat is ook de reden dat we hier actief op reageren.

Nogmaals, erg jammer dat deze mevrouw zo negatief is. Als Knuz echt zo vreselijk zou zijn als deze mevrouw over doet komen dan zouden we nooit de grootste gratis datingsite zijn van de Benelux. Ook de positieve (gedeelde eerste plaats) bij Radar zouden we dan niet ontvangen hebben.

Kortom: trek zelf je conclusie over Knuz. Inschrijven en volledig contact hebben met iedereen op de site is volkomen gratis. Het kost je dus niets en kan je wel veel opleveren. Misschien zelfs wel de liefde van je leven!

Soms moet je maar gewoon niet meer reageren, het is te sneu voor woorden. Wie de volledige correspondentie met de 'professionals' van deze datingsite wil inzien, kan zich bij mij melden. Het is iets te veel om hier te plakken en kopiëren. Daarnaast denk ik dat Koen wel genoeg voor gek staat inmiddels.

Tja, en nu ben ik ploseling sneu en zou zelfs voor gek staan. Dat valt wel mee zou ik denken :-).

En dan biedt deze mevrouw zelfs de mailwisseling aan tussen haar en mij. Dat is niet erg netjes en geeft alleen maar duidelijker aan wie deze mevrouw is. Nogmaals jammer.

Neem gerust van me aan dat Knuz niet snel de grootste gratis datingsite zou worden als we echt geen goede service zouden bieden :-). Radar zou nooit een zeer positief item over onze website brengen als het een slechte dienst zou zijn. De conclusie van Radar was dat we een goede service bieden en dat zelfs geheel gratis. En dit was het resultaat uit ruim 800 reacties van onze eigen leden.

Knuz blijft verder 100% gratis en leuk om lid bij te worden. Word lid en vind uit of wij de juiste match voor jou hebben. Het kost je niets en kan je veel opleveren. Misschien zelfs de liefde van je leven!

Ik ben ook jaren geleden lid geweest van Knuz, een leuke dame ontmoet (nova1011), maar ook andere dingen meegemaakt.
Zoals op de chatgedeelte van Knuz, dat de wildvreemdste vrouwen je prive benaderen,en duidelijke toespelingen maken ( dat ze wel meer willen dan alleen praten)..ze wilde je wel verder leren kennen..en zodra ze merkte dat ik serieus was, kapte ze het ineens keihard af."Ik heb Knuz helemaal nie nodig, ik kan iedereen krijgen die ik hebben wil als ik uitga" , was het.
Stel ik een nette vraag: "Waarom ga je dan zo met mensen om, en waarom sta je eigenlijk uberhaubt op een datingsite? "
Antwoord :" dat doe ik om te kijken hoeveel reacties ik krijg en wat voor soort mannen op mij reageren."
Meteen mee gestopt met deze 'dame'.
Later zag ik haar weer op de chatsite van Knuz.Gaan meteen de wildvreemdste mensen, die van de hoed en de rand niets afweten, het voor haar zitten opnemen en verdedigen; want ik was de kwade genius, en zij de arme zielepiet.
Alleen maar omdat ik vroeg waarom ze zo met mensen omging.
vervolgens logde ze uit en logde weer in met haar andere profiel ( ze had 2 verschillende profielen op Knuz), om mij vervolgens lastig te vallen waarom ik " haar zusje" pestte..Triest figuur.
nova1011 was een erg leuke dame op knuz, waren ze allemaal maar zo.

@Bertus
Vervelend! Dat chatten konden ze inderdaad helemaal niet meer in de hand houden, dus daar is Knuz maar mee gestopt. Maar die rare types zijn nog steeds ingeschreven. Van de vrouwen weet ik natuurlijk niet zoveel ;-), maar er staan ook héél enge mannen ingeschreven. Dat kun je als datingsite natuurlijk niet echt voorkomen, maar ik vind het een zeer kwalijke zaak dat er ook niets aan gedaan wordt als je zo'n geval signaleert. Ik heb zelf een getrouwde man aangegeven die een volledig verzonnen profiel had en een viespeuk die gore mailtjes rondstuurde. Niet alleen aan mij, maar ook aan andere vrouwen. Ik heb al mijn mailtjes en bewijsmaterialen moeten insturen....en wat dacht je? Geen tijd om er wat aan te doen?! Zo raak je je geloofwaardigheid kwijt als site. Op betaalde sites wordt daar veel beter mee omgegaan. Overigens....ik heb óók een leuk contact overgehouden aan mijn Knuz tijd. Maar ook hij heeft zich inmiddels uitgeschreven omdat er zoveel valse profielen op staan.

Ik weet niet wat ik lees gewoon! Jullie hebben er allen leuke contacten aan overgehouden en ik lees verder alleen maar gezeur.

Op iedere plek op internet waar veel mensen bij elkaar komen gebeuren positieve en minder positieve dingen.

Ik begrijp werkelijk niet dat jullie een gratis variant in deze markt met alleen maar sites waarvoor je dik moet betalen zwaar onderuit proberen te halen. Dat vind ik pas erg jammer!

@Tentenkamp
Noem dat maar zeuren...! Ik begrijp jouw reactie wel, hoor. Als je zelf toevallig geen negatieve ervaringen hebt, is het misschien moeilijk voor te stellen dat anderen die wel hebben. Sommige dingen zijn heel kwalijk en echt heel anders op serieuze sites. Het is te hopen het voor jou goed blijft gaan en je alleen fijne ervaringen opbouwt! Ik weet dat de eigenaren van Knuz trouwe leden vragen om iets positiefs te schrijven, dat mag. Maar het zou fijn zijn als er ook ruimte voor kritiek was!

De enquete van Radar was gehouden onder vele leden van Knuz en die was positief. Jullie proberen hier een prima gratis initiatief zwart te maken. Jammer en nergens voor nodig.

Goedemiddag Eigenaar van Knuz,
Eens kijken of jullie hier dan wel op reageren???!!!
Ik was lid bij jullie, maar ik werd gewoon zonder opgaaf van reden verwijderd??
In de ban gedaan??
Toen ik de redactie mailde waarom....tja daar moet ik nu nog antwoord op krijgen???
Andere dames die op de site bij jullie staan mogen alles schrijven, omdat ze Knuz sponsor zijn?
Belachelijk!!
Dus doe me een plezier geef me antwoord, of geef me mijn profiel terug???
Zo beleefd zijn jullie namelijk niet!!!
Ik wilde meer informatie over jullie vinden, wel ik heb het gevonden..
Ben nieuwsgierig of jullie nu wel reageren, en verwijder dan ook meteen de mensen die er met 6 0f meer profielen op jullie site staan, want dat was het begin van deze toestand, hun kunnen zich lekker afreageren, en mensen zoals ik, die maar 1 lees 1 profiel hebben mogen zich dan niet verdedigen???
Nee want dan word je in de ban gedaan, zonder waarschuwing, en erger nog, ik moet jullie hier gaan aanschrijven voor een antwoord?
En als jullie nu gaan zeggen dat ik te grof geweest ben, oké dat wil ik ook nog wel toegeven, maar dan ook alleen maar omdat ik 1 profiel heb en geen 6 zoals zovelen bij jullie.
En die vent musi-lover???
Schrijft mij een mailtje dat hij getrouwd is, maar dat zijn huwelijk niks meer voorsteld?
Ik heb die man alleen antwoord terug geschreven, waar ik ooit gewerkt heb, en een gedeeltelijke naam van een restaurant, waar ik ook soms kwam.
Moeten jullie om die reden iemand blokken, CQ in de ban doen??
Nou kijken of ik nu WEL antwoord krijg, ik heb weinig hoop.
Maar ik weet nu waar ik mijn ongenoegen kan uiten, dus bij geen antwoord zal ik hier nog véél meer schrijven, en ook meer namen gaan noemen.
Ik hoop nu snel iets te horen van jullie?

Met vriendelijke groet Black Kitten.

Goedemiddag Knuz Eigenaar,

Ik had nog iets vergeten te schrijven.
Die vent, music-lover schrijft eerst op zijn profiel dat hij niet getrouwd is, en dat hij vriendschap zoekt???

En als ik verwijderd ben van knuz, dan is hij opeens een keurige getrouwde man, die een rustig leven leidt met zijn gezin, van het leven geniet, met zijn vrouw en kinderen, en oja kleinkinderen.
En dan deze meteen erachter aan, pdna, youna, ibor, en de rest van de zooi, ze hebben allemaal meerdere profielen bij jullie daar!!!!
Maar oké het zijn ook allemaal knuz sponsers, dus hun mogen dat, klopt, had ik vergeten.
Dit is een leuke site...om te klagen over jullie, en ja ook ik heb positief gestemd op jullie, met die Radar enqute, wat denken jullie wat ik nu zou doen?
Krijg ik nu weer een als ik me wil aanmelden, dat jullie bezig zijn met de "grote voorjaars schoonmaak"
Want pas na die enquete van Radar, hebben jullie heel veel mensen verwijderd!!
Ja hoor ik heb nog steeds contact met een aantal van jullie leden, want we hebben ook mobiele telefoons he?
Fijne dag verder, Black Kitten.

goede avond ik stop met knuz.nl ik heb toch anders niet dan geen interesse of helemaal geen antwoord nou dan maar geen vrouw van daat ik er mee stop

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Knuz
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden