PASSIEF

Ondanks emancipatie zijn het nog altijd mannen die het initiatief moeten nemen. Op datingsites moeten mannen het eerste bericht sturen. Mannen worden verondersteld de etentjes te regelen (en te betalen!). In vrijwel elk profiel vraagt de vrouw om een man met humor zodat zij vermaakt kan worden.
De passieve houding maakt datingsites tot een soort 'voice of holland' of ander juryprogramma. Hierbij mag je als man je kunstjes vertonen en maak je een kleine kans om tot winnaar te worden uitgeroepen. De meesten worden weggestemd door passieve vrouwen die lui achterover hangend de delete-knop hanteren.
De vrouwen op datingsites zijn trouwens kennelijk heel slechte juryleden want ze klagen steen en been over het sexistische gedrag van mannen terwijl er een enorm overschot is aan nette en serieuze mannen.
Wie een beetje zijn verstand hanteert neemt aandelen in kattenvoer (want dat zijn de partners waar vrouwen uiteindelijk noodgedwongen voor kiezen) en gaat MGTOW.

Sterke punten
Elke datingsite ondersteunt MGTOW

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

2 reacties

Ook buiten een datingsite loop tegen dezelfde types aan ,of het gaat om je centen, of de dame in kwestie is behoorlijk geestesziek , of heeft een sterk overheersend karakter , net wat je zegt / schrijft is het beter om alleen te zijn , zeg niet dat het alles is maar kan je zelf je leven inrichten !

Vrouwen denken de prins op het witte paard gevonden te hebben maar het blijkt een Casanova. En de volgende keer? Kiezen ze weer een Casanova, en maar klagen.

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Knuz
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden