De vrouwen van knuz zijn een stelletjes amateurs.

De vrouwen van knuz zijn een stelletjes amateurs.

Je stuurt een mailtje krijgt soms wel een bericht met' wat doe je allemaal' tot daten komt het ook niet hele dag gesmoes. En als je een mailtje terug stuurt krijgt je nooit wat terug. Vaak zijn het gescheiden vrouwen of vrouwen met een narcistische stoornis of vrouwen met schulden.

Die vrouwen die op knuz staan zijn allemaal arrogant en denken dat ze heel wat zijn. En zie ook vaak dat de Nederlandse vrouwen materialistische zijn ingesteld. Vaak zijn het vrouwen die bedelen om geld en willen alleen maar uit om van jou te kunnen profiteren. En vaak draait om geld dan geven ze hun pin automaat aan jou. Er is geen goed mens meer te vinden. Ik ben al meer dan 10 jaar bezig geweest in Nederland om een goeie Nederlandse dame te vinden. Het is alleen maar daten geweest en dat het geld altijd uit mijn zak moet komen en ik heb nooit betaald voor daten. Zij betaald voor haar eigen shit en ik voor mijn eisen drank en ontbijt. Hebt in totaal 2 x keren maar een date gehad. Ze willen vaak dat ik voor hen moest dokken. En als je zegt nee betaald voor je zelf hebben ze direct een afkeer op je. Maar dit was alleen maar een test om een er achter te komen. Want in het echte leven als je iemand zoekt is het ook zo.

Wanneer het tot samen wonen komt en trouwen.
De Nederlandse meiden willen geen bord afwassen of wc schoonmaken, badkamer en nee ze willen alleen maar uitgaan en dat jij moet betalen voor hun shit! Internet daten of relaties site zijn meer voor hopeloze mensen vrouwen die direct met een andere naar bed willen en vaak een trio met een ander man willen, vooral onder blanke mannen of zwarte mannen.

Vaak hebben ze moeite met mijn etnische afkomst. Integendeel zoekt ik geen sex of 1 night stand en ik zoekt iemand voor een leven. Maar zie dat vele Nederlandse dames daar echt mee moeite mee hebben. En die dames die ik moet zoeken zijn dames die nog moeten geboren worden. Internet daten is allemaal alleen een test geweest. Ik zie geen toekomst met een Nederlandse vrouw en wil het ook niet gooien als een slijk hun lichaam aan andere mannen. Ze kunnen liegen en bedriegen en de boel bedonderen.

Je kan het beste een vrouw vinden in Duitsland, Rusland, Zweden 99.9% procent van de relaties en huwelijken in Nederland bestaat uit geld en schulden.

Veel vrouwen die schulden hebben opgebouwd en proberen je aan te paaien met hun shit om een overeenkomst te sluiten!

Je gaat zowiezo geen blanke vrouw in Nederland te vinden. Het heeft niks te maken met de eisen, want ze zoeken nu in deze tijd echt alleen maar fooien.

Ik ben via familie gekoppeld aan gelovige moslim dame waar het mee klikt. Zelf ben ik ook het zelfde.

Sterke punten
neppe profielen met neppe foto's! Veel arrogante dames daar te vinden.

Zwakke punten
heel veel fakers en vrouwen die zijn gescheiden en veel schulden hebben opgebouwd.

Veel vrouwen die schulden hebben opgebouwd en proberen je aan te paaien met hun shit om een overeenkomst te sluiten!

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Knuz
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden