Knuz - Te groot geworden

Knuz - Te groot geworden

Sinds 2004 ben ik lid geweest van Knuz en ook zakelijk banners op Knuz gehad. Enig vorm van overzicht bij de eigenaren, die ook Relatieklik beheren, is er niet meer. Het hele Knuz team lijkt zwaar overspannen en het beheer van de site, niet meer in de hand te hebben.

Met name de Wall, is een vrijplaats voor iedereen die anderen voor rotte vis willen uitmaken. Wanneer je reeds twee mailtjes naar "het team" hebt gestuurd en vervolgens deze oproep op de Wall doet: "Hé Sonja en Koen gaan we hier nog wat aan doen?", krijg je deze reactie:

(...)

Waarschijnlijk heeft deze Sonja het idee dat dat zij alle 340.000 leden (zoals zij claimen) persoonlijk moet kennen..........

Het is inderdaad waar dat vrouwen heel gemakkelijk een man een loer kunnen draaien op de chat, de moderator leest geen context of voorliggende opmerkingen, je wordt meteen van de chat gegooid.

Natuurlijk heeft het er niets mee te maken dat de betreffende moderator (er is er maar een) een dame is, die ook nog een privécontacten onderhoudt met een deel van de dames op de chat.

Bij de oprichting van Knuz in 2004 was deze site een verademing maar zijn jammer genoeg het amateuristische familiebedrijfje nooit ontgroeid.
Het mag tenslotte niets kosten. If you pay peanuts you get monkeys

Sterke punten
Het is gratis..............

Zwakke punten
Zie review

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

1 reactie

Eindelijk!!!
Nu heb ik het gevoel dat ik niet alleen sta!

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Knuz
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden