Opzet is goed maar ...

Opzet is goed maar ...

Ik vind Knuz een goede site, heb er een paar chatvriendinen aan overgehouden.
Alleen een echte vriendin met wie het wederzijds klikt kan ik daar niet vinden.
Het forum en de chat is verwijderd omdat er te veel misbruik van is gemaakt.
Aan een algemene chat waar iedereen op kan heb je niets aan. Men springt er teveel van de hak op de tak en iedereen praat doorelkaar.
Voor een goede forum heb je forummoderators nodig maar omdat Knuz gratis is is dat niet mogelijk.
Ze beloven over 2 weken een chat en een forum waarbij misbruik niet mogelijk is, maar die belofte staat er al een hele tijd. Een forum en een chat waarbij misbruik niet mogelijk is, is volgens mij technisch onmogelijk.
Misschien in de nabije toekomst als kunstmatige intelligentie heel ver gevorderd is.
Je krijgt er een gastenboek, een foto album en een website erbij.
Wil je echt iemand ontmoeten dan moet je regelmatig online zijn, zoeken naar nieuwe leden die ook een echt partner zoeken. Maar dan moet er wel bruikbare informatie op hun profiel staan waarbij je op in kunt gaan. Een foto erbij is ook handig.
Ondanks de zwakke punten die ik opnoem zou ik als ik jou was me toch laten inschrijven. Het kost toch niks en niet geschoten is altijd mis.

Sterke punten
Het is echt gratis en er staan veel profielen op. Je hoeft dus niet te betalen om iemand een bericht te sturen of te lezen.
Er zit een uitgebreide zoekfunctie op de site. Gebruik die dan ook als je gericht wilt zoeken.

Zwakke punten
Veel profielen van dames die niet zoeken omdat ze al een vriend hebben of getrouwd zijn of alleen maar nieuwsgierig zijn of zich vervelen. Ook staan er veel profielen zonder foto en met weinig tekst op. Verder zijn er veel leden op die al heel lang niet meer hebben ingelogd of nog nooit online zijn geweest, Grote nadeel is dat er een aantal leden zijn die tegen een kleine vergoeding zich steeds fictief opnieuw laten inschrijven, waardoor je steeds dezelfde dames ziet bij nieuwe leden.
Gastenboek is leuk, leuke plaatjes en foto's en teksten. Alleen krijg ik enkel berichten van dames die niet echt in mij geintereseerd zijn.
Heel veel irrelavante resultaten bij profielen die bij me matchen. Ik heb ongeveer 11285 matches waarom zit de echte er dan niet bij?
Dat komt omdat de matchingprocedure alleen kijkt naar de leeftijdsgrens die je opgeeft en het geslacht. Verder doet deze niks.

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Knuz
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden