Facisme

Een echte afrader. Geen deskundig hulp. Allemaal getrouwde en onbetrouwbare mensen. Als je een klacht indien word er niks mee gedaan. Sterker nog als het voor hun nadelig word dan wissen ze je gewoon zonder dat aan te geven met een reden van opgaaf. Vrouwen reageren amper op je "spontane" berichten maar zetten bijna allen onder de tekst "als je meer wilt weten stuur maar een berichtje" vervolgens hoor je ze nooit. 80% is helemaal niet vrijgezel en die meeste die op de chat room komen hangen al jaren rond op Knuz. Deze mensen houdt Knuz een handje boven het hoofd en je zult altijd aan het korste eindje trekken. Gratis is het ook niet want als je een berichtje wilt plaatsen of je profiel wilt wijzigen dan betaal je daar gewoon voor. En nogmaals het knuz team is NOOIT of te NIMMER te bereiken, doen niks aan de klachten en leiden een fasistich beleid. Ronduit bagger en een zekere afrader!

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Bevooroordelend, fasicme, getrouwde mensen, niet gratis, totaal geen service, vrouwen die er puur op zitten om mails te verzamelen en te kijken hoe ze het op de markt nog doen

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

2 reacties

Dit is frappant! Een jaar geleden geschreven door Roy en nu, een jaar later lees ik dit en constateer dat hij hetzelfde denkt over het knuz-team als ik, dit kan geen toeval zijn!

Toeval is het vast niet. Maar waar ligt dat aan?
Lees alle recensies langs en er valt een patroon op, het lijkt wel of iedereen die door de moderatie op knuz geblokkeerd wordt hier op deze site even zijn gram wil halen. Je zou dus kunnen denken dat de knuz-beheerders wel gek lijken dat ze modereren. Maar gelukkig blijven ze het toch doen, ook al lijkt het uit "commercieel" oogpunt voor de korte termijn niet verstandig.

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Knuz
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden