Knuz

Op zich heeft de site zijn naam mee, knuz. En meer moet je er niet van verwachten. Als je er op die manier in stapt / staat is het zeker leuk. Paar maandjes actief, genoeg contactjes, lijkt niet fake. Maar niet betrouwbaar genoeg om tot date over te gaan. Veel mannen zijn puur uit op een date voor sex en meer niet. Vind het goedkope vervaging van de hoeren (als je erop in zou gaan). Veel mannen die even tegen het weekend gaan shoppen voor een date of in de nachtuurtjes gaan voor een afterdate.
Prima, ieder staat er voor zijn eigen reden denk ik dan maar. Vind leuk om met de mensen te praten, en al die functies werken prima. De chatroom is mij beetje onduidelijk en moeilijk een draad in te vinden. De benaming knuz vind ik dan uitermate geschikt en ben er wel tevrede over.

Sterke punten
Gratis, alle functies werken naar behoren.

Zwakke punten
Sterke punt is tevens ook zwakke punt. Lage drempel, veel mensen die eens willen weten hoe het werkt / wat er te scooren valt/ of handig als je relatie hebt en toch nog wat spanning zoekt. Het is "bijna" altijd sex gericht en niet relatie gericht. Jammer.

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Knuz
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden