Goed voor zelfvertrouwen slecht voor je portemonnee

Goed voor zelfvertrouwen slecht voor je portemonnee

Ik snap best dat veel mensen er voor kiezen om via dit soort sites aan hun trekken te komen. Was zelf ook eerst sceptisch over deze site en bang om opgelicht of gekwetst te worden, ik had al niet zo veel zelfvertrouwen in het begin. En dat ik een paar jaar bedrogen ben door de vader van mijn kinderen heeft me ook de nodige onzekerheid gegeven.

Maarja dat is nu gelukkig allemaal anders al durf ik het nog niet aan om een foto op mijn kikdate profiel te plaatsen (niet eens onherkenbaar!).
Ik ben geen standaard type vrouw , ben best wel stevig en heb rood haar dus ik snap best dat dat niet meteen het schoonheids ideaal is.
Toch heb ik al meerdere malen leuk lichamelijk contact gehad met mannen die mij wel aantrekkelijk vonden.

Soms ben ik wel een beetje jaloers op al die mooie jongen meiden met slanke benen die ik op kikdate voorbij zie komen, maar ik wel ben blij met de aandacht die ik krijg!

Wel jammer dat het geld kost want kan zelf maar weinig missen als alleenstaande moeder. Soms haal ik voor 40 a 50 in één maan en ben al lid sinds 19-5-2014, dus reken maar uit! :(
Maar dat is eerlijk waar wel het enige grote nadeel van deze site.

Sterke punten
ben zelfverzekerder geworden, heb veel contact met mannen, heb weer echt kunnen geniet van seks

Zwakke punten
kost steeds geld

Bezoek KikDate Reviews over KikDate

2 reacties

Moet je wekelijks een nepreview schrijven?
Als je echt een bijstandsuitkering hebt ga je naar een gratis site.

2.1. De Dienst wordt geëxploiteerd door Enovative. Enovative is geregistreerd in Malta en gevestigd te DSLR Notaries, “Suite 726”, Ftieh Street, Birkirkara Bypass, Birkirkara BKR 2940 Malta.

16.3. U erkent en accepteert dat wij geen garanties geven en geen enkele aansprakelijkheid accepteren ten aanzien van (a) het gedrag van andere leden en/of gebruikers, en/of (b) de (juistheid en volledigheid) van profielen en/of de Content van de Dienst. In dit verband erkent en accepteert u dat sommige leden, gebruikers, profielen, advertenties, en/of Content alleen online entertainment tot doel kunnen hebben, afwijken van de werkelijkheid, en niet zijn richt op het tot stand brengen of aangaan van een ‘offline relatie’ of fysieke relatie. Wij merken dan ook expliciet op dat niet dat in alle gevallen fysieke contacten mogelijk zijn.

Zegt genoeg lijkt me.

Bezoek KikDate Reviews over KikDate

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over KikDate
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden