FAKE (lees de algemene voorwaarden)

FAKE (lees de algemene voorwaarden)

3.1. Wij willen met deze Dienst een leuke ontmoetingsplak creëren voor mannen en vrouwen die willen genieten van een beetje plezier en daten niet te serieus nemen, maar meer zien als een leuke en gezellige vorm van entertainment.
U kunt uw profiel zo gedetailleerd of zo generiek maken als u zelf wenst, maar u dient er rekening mee te houden dat wij de profielen hebben ontworpen om daarmee uw online plezier te vergroten.

Lezen zou ik zeggen.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
ze blijven maar doordoen met nieuwe sites.

Bezoek KikDate Reviews over KikDate

4 reacties

He Johan, heb je ook gelezen wat daar mee bedoeld wordt? (kijk in de voet van de voorpagina)

Door het webteam van SexyRelatie worden GEEN FAKE of ENTERTAIMENT profielen geplaatst, de profielen worden door bezoekers zelf geplaatst. Alle profielen worden handmatig gecontroleerd en bij twijfel aan echtheid verwijderd. Echter kunnen wij niet garanderen dat alle profielen ook daadwerkelijk opzoek zijn naar een fysieke date/offline contact of slechts opzoek zijn naar online entertainment.

Zoveelste fakesite van Enovative...

2.1. De Dienst wordt geëxploiteerd door Enovative. Enovative is geregistreerd in Malta en gevestigd te DSLR Notaries, “Suite 726”, Ftieh Street, Birkirkara Bypass, Birkirkara BKR 2940 Malta.

16.3. U erkent en accepteert dat wij geen garanties geven en geen enkele aansprakelijkheid accepteren ten aanzien van (a) het gedrag van andere leden en/of gebruikers, en/of (b) de (juistheid en volledigheid) van profielen en/of de Content van de Dienst. In dit verband erkent en accepteert u dat sommige leden, gebruikers, profielen, advertenties, en/of Content alleen online entertainment tot doel kunnen hebben, afwijken van de werkelijkheid, en niet zijn richt op het tot stand brengen of aangaan van een ‘offline relatie’ of fysieke relatie. Wij merken dan ook expliciet op dat niet dat in alle gevallen fysieke contacten mogelijk zijn.

Nvt je mag zeggen wat je wil dit is gewoon om mensen te misleiden,er staat nog altijd bij u dient er rekening mee te houden dat WIJ de profielen hebben ontworpen.

En de profielen die ze zelf ontworpen hebben zullen zeker vrouwenprofielen zijn om mannen te laten betalen.

Bezoek KikDate Reviews over KikDate

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over KikDate
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden