JWMatch Review - scammers

JWMatch - scammers

3

Review:
Ik ben gedurende een maand actief geweest op JWmatch! Het einde van deze zaak is dat het een haartje had gescheeld of ik was slachtoffer geweest van financieel bedrog! Zeker 2 potentiele partners gaven zich uit voor iemand die ze niet waren. Er werd een vals profiel aangemaakt met de foto van heel iemand anders. Toen na 2 weken van mailen en bellen (eenzijdig bellen anoniem, want ik kon de persoon nooit bereiken!) zou een van de mannen naar Nederland komen. Op afgesproken dag van aankomst hoor je helemaal niks meer, en je maakt je natuurlijk ongerust, krijg je een telefoontje dat hij een aanrijding gemaakt heeft. Een jongetje van 12 zou zijn aangereden (buiten zijn schuld om), de politie had al zijn eigendommen in beslag genomen en hij zat vast.
Ineens was er een advocaat die mij benaderde (ik was zn "vrouw", de enige die hij kon vertrouwen) en om hem te helpen zo gauw mogelijk uit handen van de politie te halen en hem het land uit te helpen, moest ik € 3000,00 overmaken via Moneygram of Western Union. Ik was in paniek en ik heb op het punt gestaan om het geld over te maken, maar ik kreeg argwaan en heb het gelukkig niet gedaan. Hoe meer ik twijfels had om te betalen, hoe meer de druk die op mij werd uitgeoefend groter werd. Het was een vette teleurstelling, je denkt immers dat je eindelijk de liefde van je leven zou ontmoeten. Te weten dat je bijna t slachtoffer was geworden van bedrog, was erg zuur.
Wat ook heel opvallend was, was dat de heren maar niet konden (wilden) skypen. Dan zou natuurlijk gelijk duidelijk worden dat de gelijkenis niet overeenkwam met de foto van de man op de site van JWmatch.
Het gevolg is, dat ik online daten van mijn lijstje heb geschrapt.
Je weet niet met wie je te maken hebt en de kans om bedrogen te worden is groot. Online daters opgepast!!!

Eunice beveelt JWMatch NIET aan bij vrienden/bekenden

3 Reacties

Datum: 16 maart 2014 - 20:35

Geschreven door: Dirk

Eunice, je kan beter mee doen met Singles Activiteiten. Staat in de linkerkolom. Zoek wel een activiteit uit die je leuk vind en niet te ver weg is. Daar ontmoet je mensen in levende lijve. Succes.

Datum: 17 maart 2014 - 13:44

Geschreven door: Stan

Oh ik zie het al. Het is een datingsite voor jehova's. Die zijn alleen maar op geld uit.

Datum: 17 maart 2014 - 16:35

Geschreven door: Dirk

Oplichters zijn vast en zeker Negerianen en geen Jehova's Getuigen. Ze proberen op alle sites mensen op te lichten.

Reageer op deze review

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers

Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op deze review