nep dating site Insta meet

nep dating site Insta meet

hoi iedereen
als je de algemenen voorwaarden goed lees staat er ook in dat je geen telefoonnummers ,emailadressen of Facebook ma doorgeven.
Dat houdt in dat je alleen maar via dure credits kunt contact legen zogenaamd.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
dat je geen telefoonnummers ,Emailadressen of Facebook mag doorgeven.

Bezoek Instameet Reviews over Instameet

4 reacties

Waar precies in de algemene voorwaarden staat dat je geen contactgegevens mag doorgeven aan iemand?
Het is wel zinloos om dat te doen omdat alle profielen van vrouwen nep zijn.

Contactgegevens mag je wel in berichten sturen maar niet in je profiel plaatsen. Maar zoals ik al zei, chatoperators mogen geen echte afspraken met je maken. Misschien is die mooie jonge blonde dame in werkelijkheid een huisvrouw die een zakcentje bijverdient bij een berichtencentrale. Het mogelijk dat contactgegevens in berichten naar de chatoperator of naar die ene zeldzame echte vrouw vervangen wordt door sterretjes.


Instameet.nl die geëxploiteerd wordt, is tevens een handelsnaam is van:
Sense Media Limited
Tenancy 10, Eden Island
Mahe, Seychellen
Dus deze site is 100 procent nep

In de voorwaardenclausules staat dat sommige profielen fictief zijn(ter'entertainment'...) & waarmee het niet mogrlijk is fysieke afspraken te maken.Als alle accounts fictief zijn,behoren ze feitelijk verboden te worden...misschien hebben de ministers zelf aandelen in zulke'bedrijfjes'...als bijverdienste of zo.. ; )

De Seychellen,hm...daar huist heel wat zwart geld,en word heel wat geld witgewassen.Ministers en industrielen weten er meer over.'Zelfs' de Belgische staat heeft niet aangegeven dividenten geparkeerd in zulke belastinparadijsen.Was ong.een half jaar geleden in het nieuws in Belgie..niet in het grote nieuws,spijtig.Voornamelijk in de linkse pers.De rechtse pers faked trouwens op hun beurt ook de sympathie voor het gewone volk.Lees de geschiedenis er maar op na.Het herhaalt zich telkenkere.Nu is het Trump & Co.In Belgie Bart De Wever & ze'n N.VA..Klinkt misschien afleidend,maar alle soorten bedriegers hebben die tactieken gemeen.

Bezoek Instameet Reviews over Instameet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Instameet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden