Bezoek HokjesDating Reviews over HokjesDating

5 reacties

Er verschijnt een negatieve review en nog geen dag later deze review van "dreamgirl". Een fakereview, want klik maar eens op haar naam boven de review. Het is een werknemer van HokjesDating zelf.

Ja, inderdaad Stan. Wel heel erg opzichtig dat na negatieve opmerkingen plots een positieve review volgt. Sinds het betalend is, is weer alles gepermiteerd om mannen te lokken en te laten betalen. pfff

Dit geeft dus duidelijk aan dat ook deze site gewoon niet te vertrouwen is. Hokjesdating reageert op een negatieve review en vanaf hetzelfde IP adres komt er opeens ook een positieve review.

Helemaal triest omdat deze site zich richt op mensen met een beperking. Dit is gewoon te ziek voor woorden dat ze zich erop richten om deze mensen geld uit de zak te kloppen en zelf fake reviews te plaatsen.

In opdracht van wie schrijf jij deze review? Maatschappelijk werk is geen goeie studiekeuze van jou. Jij redeneerd alleen van je eigen gezichts punt.En dat is geen goeie eigenschap voor een maatschappelijk werker/ster. Deze site is gewoon bezig mensen met een beperking voor de leeuwen te gooien.Eén advies dreamgirl beveel deze site niet aan jou cliënten.zou je wel eens overwerk kunnen bezorgen.

Zo te zien heeft de werknemer van Hokjesdating de review weg ge-edit toen hij/zij mijn reacties las. Bewijst alleen maar nog meer dat Hokjesdating de boel belazerd.

Bezoek HokjesDating Reviews over HokjesDating

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over HokjesDating
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden