megakeuze hier :-)))

megakeuze hier :-)))

Op aanraden van een vriendin had ik me aangemeld hierzo maar eerst zonder foto en zelfs toen zat mijn inbox snel vol . Echt super zoveel keuze heb ik echt niet als ik ga stappen dus ik heb t helemaal naar mijn zin zo ;-)))) Dus mannen die klagen dat het allemaal fake is nou echt niet ik ben het bewijs heb al dates gehad en sta hier nog maar 6 weken aangemeld !

Sterke punten
Voor een vrouw zoveel keuze

Zwakke punten
Geen chatoptie maar gelukkig is er msn
Flirtjes wat moet je ermee en ik reageer er ook niet op

Bezoek HeteProfielen Reviews over HeteProfielen

6 reacties

Wanneer stop je nu eens een keer met die fake reviews hier, Sharon, Hans, Marja, Manneke, of hoe je jezelf ook noemt? Je site wordt toch alleen maar bezocht door verschrikkelijke domoren die overal intrappen, daar hoef je hier niet je best voor te zitten doen. Iemand met een beetje hersens heeft allang door dat al die sexdatingsites alleen maar geld kosten en niets opleveren.

HELEMAAL MEE EENS AGNES.

Ik had nog niet eens een foto bij mijn profiel en zelfs toen liep mijn inbox al snel vol. Dat moet je toch al aan het nadenken brengen dat het niet klopt(fake is). Maar goed, schijnbaar trappen er nog altijd mensen in. ongelooflijk eigenlijk.

Fake reviews en slechte reviews zouden van deze site afgegooid moeten worden.

-Waarom deze site zo goed is, ontbreekt in review.
-Ip nummer is opvallend gelijk aan enekele andere positiever reviews voor een site die ook heel negatieve reviews heeft gehad.
-Op elke dating site loopt de inbox van dames vol. Geeft niet de kwaliteit van de site weer.

sharon whatever wie je ook bent met je megakeuse ik weet het zeker dat jij de bedenker bent van deze goorste site die je maar kunt bedenken
anders kwam je hier niet je site verdedigen.

looser

Heb serieus in het verleden een keer op een andere manier contact gehad met een vrouw die voor dit soort sites werkte en die heeft mij haarfijn verteld hoe deze in elkaar steken. Ze loggen in op de site en kijken naar op welke profielen er gereageerd is. Veel van die profielen worden door hun beheerd inderdaad en hebben een kort draaiboekje waarin staat hoe ze reageren moeten, hun achtergrond is etc. etc. Dit zodat het verhaal naar degene met wie ze langer een berichtwisseling hebben altijd min of meer waterdicht is. Echter helemaal naadloos is het niet want is de persoon de ene keer lang van stof en gebruikt deze een perfecte zinsopbouw/nederlands. kan het zijn dat het volgende bericht kort is en vol taal/spellingfouten staat. Ook krijg je na een tijd geen emails meer of zoals ik sommige gevallen deze meer dan 7 dagen later pas in je mailbox binnen. Ik heb duidelijk in mijn profiel wat ik zoek, dat ik het liefst contacten via email verder behandel maar net wat hierboven geschreven word begint men om de hete brei heen te draaien. Op een berichtje dat de dame jouw dezelfde dag nog wil ontmoeten kan het na een bericht van jouw kant dat dit ok is opeens omslaan in dat ze eerst nog wil mailen, foto's uitwisselen ofwel ze willen gewoon al je credits opsouperen en op het moment supreme laten ze je barsten.

Mensen trap niet in dit soort site's de foto's die je doorgestuurd krijgt vond ik gekgenoeg terug op diverse torrent sites tussen foto's van Poolse studenten en Amerikaanse huisvrouwen. Ze verkopen een droom en proberen alleen maar jouw veel geld afhandig te maken door allerlei domme vragen aan je te stellen..... als ik daarvoor in zou zijn dan ging ik wel naar een chatroom of msn ik bedoel iedereen op zo'n site is opzoek naar het ene, een snelle wip zonder veel gedoe erom heen en dan heb je geen behoefte aan om te vertellen wat voor werk je doet, je haarkleur is of welke schoenmaat je draagt.

Het heeft mij gelukkig niet veel gekost, gekgenoeg kreeg ik heel veel berichtjes maar elke keer als ik hier hard op reageerde was de persoon al gauw niet meer thuis.

Je kan het uitproberen of iemand echt je verhaal leest door onderaan je verhaal in je profiel (niet te kort verhaal nemen) een codewoord neer te zetten wat men moet herhalen in het bericht naar jouw, is echt lachen en ik heb het zelf al geprobeerd. je zult merken dat niemand je profiel leest en je dat codewoord nooit toegestuurd zal krijgen. Eigenlijk zou je onder in je profiel gewoon de hele waarheid moeten zetten wat je van hun site vind, geen emailadressen want die worden eruit gefilterd, als hele volksstammen dat gaan doen is het snel voorbij met dit soort nepsites. Mijn waardering is dan ook een 1 omdat ze mensen een spiegel voorhouden

Bezoek HeteProfielen Reviews over HeteProfielen

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over HeteProfielen
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden