Oplichterij

Deze site bestaat enkel en alleen uit fake profielen die enkel getraind zijn om zoveel mogelijk te mailen. De truck is als volgt : ze antwoorden altijd en eindigen met een vraag. Ze zullen nooit als eerste schrijven. Ze weigeren om via prive mail te werken. Uiteraard komt het nooit tot een afspraak. Hun verhaal is niet consistent. Dus meerdere personen beantwoorden de chats. Een Antwerpse vrouw zal nooit onwijs gaaf zeggen, maar dat gebeurt hier continu. Trap er aub niet in, pure oplichterij !

Sterke punten
Geen, buiten hun geloofwaardig toneel

Zwakke punten
Alles

Bezoek HeteProfielen Reviews over HeteProfielen

2 reacties

Dezelfde opmaak als de website geile maatjes.nl. De vrouwen zijn daar verdacht mooi en willen wel heel snel hun intieme wensen met je meedelen. VErvolgens als zij op het hoogtepunt staan, zou je denken dat zij nu wel een date met je willen maken. Mooi niet, want dan wilen ze je eerst kennen en intussen rinkelt de kassa door. Zelfs op het verzoek om via email of msn te reageren willen ze niet op ingaan of als ze toch uiteindelijk wel op ingaan krijg je een eigenaardig incosistent antwoord. Toevallig weten ze niet hoe zij via MSN of hotmail een account moeten aanmaken of schijnen geen pc te hebben en alleen via gsm bereikbaar te zijn. Is het niet eigenaardig dat een vrouw de meeste intieme dingen met je wil doen, maar als het op eraan komt zij ineens van uiterst seksueel opgewonden veranderen in uiterst koele tante's die je vertellen dat ze nog niet aan toe zijn, je eerst willen leren kennen, het nog niet te vertrouwen want op internet zoveel gekken zijn enz. Is het niet vreemd en onnatuurlijk het contact verloopt? In het echt zullen man en vrouw eerst elkaar beter leren kennen, waarna er een wederzijdse interesse ontstaat en op het moment dat de vrouw ziwel geestelijk als lichamelijk zich tot de man voelt aangetrokken er alle barierre's weg zijn en (bijna) niets meer een date in de weg staat?

klopt helemaal, je krijgt berichten van vrouwen die allemaal verkeerd in een relatie zitten. Ik (stommerd) stond er zonder foto en krijg 5-8 berichten per dag! Na de eerste mail krijg je steeds mails terug van hooguit 2 regeltjes, vaak vol fouten, maar ja wie is hier de..........

Bezoek HeteProfielen Reviews over HeteProfielen

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over HeteProfielen
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden