Hartenliefde

Kijk uit voor kroonjuweel en terugthuis,van de site hartenliefde!ze houden je aan de praat en hebben nooit tijd!altyd druk!ze praten veel maar later is alles weer anders!en zeggen ze dat heb ik niet gezegd!ze zijn beiden niet eerlijk!kijk dus goed uit!denk dat ze voor de site werken!!

Sterke punten
Niet!!!

Zwakke punten
Kost veel geld en ze maken misbruik van je!

Bezoek Hartenliefde Reviews over Hartenliefde

2 reacties

Alle dames op de site zijn nep. De site is alleen bedoeld voor gesprekken en niet om af te spreken. Dat staat in de waarschuwing die je niet goed gelezen hebt.

Ik zit er al ruim een half jaar op, gewoon voor de lol. Iedere keer weer verschijnt er, als ik er uitlog, een schermpje in beel dmet onder andere de mededeling: "Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) conversaties tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve deels fictieve profielen. Met deze fictieve profielen zijn fysieke afspraken niet mogelijk. Deze website heeft entertainment als doel, het is expliciet niet het doel van deze website om fysieke afspraken tot stand te brengen." En op de inlogpagina staat onder aan bij 'Over Ons': "De profielen op deze chatdienst zijn deels fictief, fysieke afspraken met deze fictieve profielen zijn niet mogelijk".Om die chatoperators achter de site een beetje bezig te houden zoek ik trouw ieder naam op die in mijn mailbox verschijnt als er weer eens iemand een berichtje heeft gestuurd. En zo blijven ze maar bestoken met berichten. En dat tandwiel-icoon dat op je profielpagina zou staan, staat er niet. IN het begin heb ik nog daarover mailtjes gestuurd naar het contactadres, maar dat hielp allemaal niks. Ene Maaike antwoordde me een half jaar geleden dat het allemaal nog even kon duren en dat doet het nog steeds.
Het is gewoon de reinste oplichting waar ze mee bezig zijn.

Bezoek Hartenliefde Reviews over Hartenliefde

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Hartenliefde
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden